Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Χαμός για Σεμέδο - Toν "τελειώνουν" από Ολυμπιακό
| 2020-07-15 17:36:00

Χαμός για Σεμέδο - Toν "τελειώνουν" από Ολυμπιακό - Δίνουν +10 εκατ. ευρώ - Ανταλλαγή με Ρέτσο;

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός για Σεμέδο - Toν "τελειώνουν" από Ολυμπιακό - Δίνουν +10 εκατ. ευρώ - Ανταλλαγή με Ρέτσο;

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Από τη Γερμανία είναι αλήθεια πως αναφορές και δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τον Ρούμπεν Σεμέδο δεν είχαν προκύψει. Στο παρελθόν είχαν καταγραφεί, ανεξαρτήτως αν ήταν και είναι βάσιμα, από την Πορτογαλία, την Αγγλία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γαλλία. Η ώρα της Μπουντεσλίγκα έφτασε τελικά, με δημοσιεύματα να θέλουν Λεβερκούζεν και Σάλκε να εξετάζουν τον Πορτογάλο στόπερ του Ολυμπιακού.

Ο "σκύλος" έχει το σχετικό ρεπορτάζ και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Οι "ασπιρίνες" όντως ψάχνουν στόπερ, αφού -χωρίς τον Ρέτσο- έχουν τέσσερις στο ρόστερ τους, παίζοντας με διάταξη τριών. Δεν έχουν όμως τον Σεμέδο στις επιλογές τους. Για πολλούς λόγους, μεταξύ αυτών και το γεγονός ότι πριν τρία χρόνια έδωσαν πολλά χρήματα στον Ολυμπιακό για τον διεθνή Ελληνα κεντρικό αμυντικό, προφανώς δεν τους βγήκε ως κίνηση και επιλογή και λογικό είναι να μην είναι και τόσο "ζεστοί" σε νέο deal με τους "ερυθρόλευκους".

Να ξεκαθαριστεί πως το δημοσίευμα και οι αναφορές για τον Σεμέδο και τη Λεβερκούζεν δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με ενδεχόμενη "τράμπα" ή συζήτηση για επαναπατρισμό του Ρέτσου.

Από εκεί και πέρα, και η Σάλκε δεδομένα ψάχνει κεντρικό αμυντικό, η διαφορά όμως σε σχέση με τη Λεβερκούζεν είναι πως δεν θέλει να προβεί σε μια τόσο δαπανηρή μεταγραφή όσο του Σεμέδο. Κι αυτό παρότι στον Ολυμπιακό -όπως έχουμε ξεκαθαρίσει και στο παρελθόν- συζητάνε την παραχώρηση του Πορτογάλου και με ένα ποσό γύρω στα 10-12 εκατ. ευρώ. Ποσό δηλαδή υπό κανονικές συνθήκες τελείως εφικτό για μια ομάδα όπως η Σάλκε. Οι συνθήκες όμως αυτό το καλοκαίρι δεν είναι κανονικές και δεν υπάρχει η δυνατότητα για τους "βασιλικούς μπλε" να χρηματοδοτήσουν μια τέτοια μεταγραφή.

Γενικότερα, παρά τη φημολογία, θέμα πώλησης και ενδιαφέροντος για Σεμέδο, τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχουν προτάσεις, δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες, δεν υπάρχει κινητικότητα. Δεν αποκλείεται προφανώς -αυτονόητο είναι- αλλά τη δεδομένη στιγμή, για τον Πορτογάλο στόπερ δεν υπάρχει κάτι που να υποδεικνύει πως έπεται πρόταση πόσο μάλλον μεταγραφή του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκπληξη μεγατόνων στον Ολυμπιακό - Αυτόν θέλει ο Μαρτίνς για αντι-Ομάρ - Τα... σκάει ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags