Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Μεταγραφάρα" απ’ το πουθενά - Τεράστιο "δώρο" Δώνη λίγο πριν φύγει
| 2020-07-16 10:36:00

"Μεταγραφάρα" απ’ το πουθενά - Τεράστιο "δώρο" Δώνη λίγο πριν φύγει - Πανηγυρίζει ο Πογιάτος

του Νίκου Στεργίου
"Μεταγραφάρα" απ’ το πουθενά - Τεράστιο "δώρο" Δώνη λίγο πριν φύγει - Πανηγυρίζει ο Πογιάτος

Παναθηναϊκός: Οι αποχωρήσεις βασικών παικτών και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο στα πλέι οφ έχουν δώσει στον Γιώργο Δώνη την ευκαιρία να ρίξει στα… βαθιά νεαρούς άσους, αναδεικνύοντας νέους πρωταγωνιστές για το Τριφύλλι.

Στο σημερινό ματς με τον Άρη ήταν η σειρά του Βασίλη Ξενόπουλου να… αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του και να εντυπωσιάσει.

Ο 22χρονος γκολκίπερ απέδειξε έμπρακτα το γιατί θεωρείται το μέλλον του Παναθηναϊκού με σπουδαία εμφάνιση στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στη δεύτερη μόλις παρουσία του με την πράσινη φανέλα στο πρωτάθλημα, ο μικρός κράτησε το μηδέν και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Κορυφαία του στιγμή ήταν φυσικά η μεγάλη απόκρουση στο πέναλτι του Γιάννη Φετφατζίδη στο 43’, ενώ είχε ακόμα μια μεγάλη επέμβαση στο 66’, όταν απέκρουσε το σουτ του Μαρτίνες σχεδόν εξ’ επαφής.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τον φετινό Παναθηναϊκό, πιθανότατα θα θυμούνται ότι ο Ξενόπουλος είχε αποσπάσει εξαιρετικά σχόλια και για την εμφάνιση στο ντεμπούτο του, κόντρα στον Βόλο στο ΟΑΚΑ. Στο εν λόγω ματς για την τελευταία (26η) αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, ο νεαρός τερματοφύλακας είχε κάνει μια καταπληκτική απόκρουση που εντυπωσίασε τους πάντες.

Δείτε την απόκρουση ΕΔΩ στο 4:57 του βίντεο.

Ο Γιώργος Δώνης ετοιμάζεται για το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του Παναθηναϊκού την Κυριακή και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως τα νέα παιδιά που ανέδειξε και εξέλιξε αποτελούν τη μεγαλύτερη παρακαταθήκη που αφήνει στην ομάδα. Ο Ξενόπουλος μπαίνει στο… κλαμπ παικτών όπως οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης και Χατζηθεοδωρίδης, που ήδη πρωταγωνιστούν αλλά και αυτών που έρχονται, όπως οι Εμμανουηλίδης, Ζαγαρίτης, Θεοχάρης, Αλεξανδρόπουλος και Χριστογεώργος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα με Δώνη μετά τον Άρη - Δεν φεύγει από τον ΠΑΟ - Απίστευτη ανατροπή - Θα τρελαθεί ο κόσμος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags