Facebook Pixel Γουλβς - Ολυμπιακός: Έδειξε τον... δρόμο στον Ολυμπιακό η Μπέρνλι - Σοκ για τη Γουλβς στο 96'! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-07-15 22:40:00

Έδειξε τον... δρόμο στον Ολυμπιακό η Μπέρνλι - Σοκ για τη Γουλβς στο 96'! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έδειξε τον... δρόμο στον Ολυμπιακό η Μπέρνλι - Σοκ για τη Γουλβς στο 96'! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γουλβς - Ολυμπιακός: Το μικρό πλεονέκτημα που έχει έναντι των αντιπάλων της για να παίξει στο Europa League και την επόμενη περίοδο διατήρησε η Γουλβς (παραμένει και στο... κόλπο της κατάκτησης της 4ης θέσης), παρά την αποψινή εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπέρνλι (1-1), στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Premier League (δύο... στροφές απομένουν για το φινάλε της περιόδου). 

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, ισοφαρίστηκε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων και μετά την τρίτη απώλεια βαθμών που είχε στην τελευταία τετράδα αγώνων που έδωσε (δύο ήττες, μία ισοπαλία) διατηρήθηκε στην 6η θέση και στο +1 από την 7η Τότεναμ, που την ίδια ώρα περνούσε με «διπλό» από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» επί της «αδιάφορης» βαθμολογικά, Νιουκάστλ, με 3-1, με τον Χάρι Κέιν να σκοράρει δύο φορές. 

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο τεχνικός των «λύκων» Νούνο Εσπίριτο Σάντο ήταν η ακόλουθη: Ρουΐ Πατρίσιο, Σάις, Κόαντι, Μπολί, Βινάγκρε (85΄ Τζόνι), Μουτίνιο, Νέβες, Τραορέ, Ζότα (78΄ Νέτο), Χιμένες (84΄ Ντεντόνκερ), Ποντένσε.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Μάντσεστερ Σίτι να πετύχει δύο τέρματα και να νικήσει με 2-1 την Μπόρνμουθ, η οποία θα περιμένει το αποτέλεσμα του μεθαυριανού (17/07) ντέρμπι-παραμονής, ανάμεσα στην Γουέστ Χαμ και στην Γουότφορντ, προκειμένου να μάθει τι θα χρειαστεί στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε, προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. Μετά την αποψινή της ήττα, πάντως, τα περιθώρια στένεψαν ακόμη περισσότερο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags