Facebook Pixel Άρης – Παναθηναϊκός: Όλα τούμπα από Βαρούχα! "Ήταν πέναλτι υπέρ του Άρη" - Θα τρελαθούν στον ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-07-15 23:52:00

Όλα τούμπα από Βαρούχα! "Ήταν πέναλτι υπέρ του Άρη" - Σωστές αποφάσεις στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Όλα τούμπα από Βαρούχα! "Ήταν πέναλτι υπέρ του Άρη" - Σωστές αποφάσεις στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Άρης – Παναθηναϊκός: Μεγάλος ντόρος δημιουργήθηκε και πάλι για την ελληνική διαιτησία, μετά τα λάθη του Γιώργου Βρέσκα στο παιχνίδι Άρης – Παναθηναϊκός (0-1).

Οι Πράσινοι διαμαρτύρονται έντονα για τα δύο πέναλτι που υπέδειξε εις βάρος τους ο ρέφερι, ωστόσο ο Παναγιώτης Βαρούχας αναλύοντας τις φάσεις στην «Αθλητική Τετάρτη» της ΕΡΤ, τόνισε πως στο ένα από τα δύο υπάρχει παράβαση.

Για το πρώτο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Φετφατζίδης και απέκρουσε ο Ξενόπουλος, ο Βαρούχας ανέφερε πως υπάρχει παράβαση. «Ο Αλεξανδρόπουλος του Παναθηναϊκού πηγαίνει να κλωτσήσει την μπάλα. Δεν τη βρίσκει και βρίσκει το πόδι του Γκάμα. Υπάρχει παράβαση και πέναλτι. Στο VAR έγιναν διάφορα όμως, μόνο κανένας… περαστικός δεν πέρασε. Δεν επιτρέπονται αυτά»!

Από εκεί και πέρα, για το δεύτερο πέναλτι που υπέδειξε ο Βρέσκας και πήρε πίσω στη συνέχεια μέσω του VAR, ο Βαρούχας ανέφερε: «Για τη δεύτερη φάση, σωστά το VAR διόρθωσε το λάθος του διαιτητή. Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού βρίσκει την μπάλα».



Όσον αφορά το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ο Παναγιώτης Βαρούχας στάθηκε στις δύο φάσεις για τις οποίες… φωνάζουν οι ομάδες.

Για το γκολ του ΠΑΟΚ που ακυρώθηκε στο 31’ ανέφερε πως σωστά ακυρώθηκε, καθώς έχει προηγηθεί καταφανέστατο φάουλ του Άκπομ στον Οικονόμου με πόδι και χέρι. Για το πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ, σε πάτημα του Σφιντέρσκι στον Μάνταλο, δεν υπάρχει παράβαση γιατί ο φορ του ΠΑΟΚ προλαβαίνει και τοποθετεί πρώτος το πόδι του.

Δείτε τις φάσεις:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags