Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρώνε τη σκόνη του! Ξεπέρασε και θρύλους ο Χάρι Κέιν
| 2020-07-16 18:38:00

Τρώνε τη σκόνη του! Ξεπέρασε και θρύλους ο Χάρι Κέιν

Sportdog Team
Τρώνε τη σκόνη του! Ξεπέρασε και θρύλους ο Χάρι Κέιν

Ο Χάρι Κέιν σκόραρε δις το απόγευμα της Τετάρτης για το 3-1 της Τότεναμ απέναντι στη Νιούκαστλ, έφτασε στα 201 τέρματα καριέρας σε συλλογικό επίπεδο και το πέτυχε σε πολύ λιγότερα παιχνίδια απ' όσα χρειάστηκαν άλλοι θρύλοι που πέρασαν ή και που παραμένουν στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Άγγλος στράικερ των «σπιρουνιών» έχει το μεγαλύτερο βάρος του σκοραρίσματος για την ομάδα του. Είναι εκείνος που πρέπει να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, που λείπει πολύ από τα πλάνα του εκάστοτε προπονητή των Λονδρέζων όταν δεν είναι διαθέσιμος και γενικά είναι από τους πιο συνεπείς επιθετικούς στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Το απόγευμα της Τετάρτης κόντρα στη Νιούκαστλ κατάφερε να φτάσει στα 201 τέρματα καριέρας σε συλλογικό επίπεδο. Αυτά χωρίζονται σε 185 γκολ με την Τότεναμ, 9 με τη Μίλγουολ, 5 με τη Λέιτον Όριεντ και 2 με τη Λέστερ. Το ακόμα πιο σπουδαίο επίτευγμα, όμως, είναι ο αριθμός των αγώνων στους οποίους κατάφερε ο Κέιν να γίνει 200άρης, αφού χρειάστηκε λιγότερα ματς από θρύλους όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Σέρχιο Αγουέρο, Τιερί Ανρί και Γουέιν Ρούνεϊ. Ο φορ της Τότεναμ χρειάστηκε 350 αναμετρήσεις, 29 λιγότερες από τον CR7, 46 λιγότερες από τον Αργεντινό στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι και πολύ λιγότερες από τον «Τιτί» και τον «Γκάζα».

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags