Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Υπόκλιση Κυριάκου στην ΑΕΚ!
| 2020-07-16 18:53:00

Υπόκλιση Κυριάκου στην ΑΕΚ! - "Συγγνώμη από τον κόσμο, πληγή στην ιστορία μας"

Sportdog Team
Υπόκλιση Κυριάκου στην ΑΕΚ! - "Συγγνώμη από τον κόσμο, πληγή στην ιστορία μας"

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ο Κυριάκος Κυριάκος μετέφερε μέσω δήλωσης τη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόφαση της ΑΕΚ να μην καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του χθεσινού ντέρμπι μετά την γκάφα του Δικεφάλου με τα ληγμένα δελτία υγεία 12 παικτών.

Οι διοικούντες του Δικεφάλου του Βορρά "υποκλίνονται" στην Ένωση για την εν λόγω απόφασή της και ζητούν συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας, χαρακτηρίζοντας το λάθος ως "πληγή» στο σώμα του Συλλόγου".

Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου Κυριάκου:

«Είναι προς τιμήν της ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν άσκησε το δικαίωμα της ένστασης που νόμιμα είχε. Χωρίς περιστροφές, συμψηφισμούς και «ναι μεν αλλά» οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η απόφασή της αυτή συμβάλλει στο να επικεντρωθούμε όλοι σε ένα νέο πνεύμα αντιπαλότητας που θα περιορίζεται στις 4 γραμμές, στο ίδιο μέρος που πρέπει να κερδίζονται ή να χάνονται οι βαθμοί. Αυτό δεν μειώνει το μέγεθος της δικής μας αβλεψίας. Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σε τέτοιες στιγμές, είναι προφανές ότι όσοι δεν μεγαλώνουμε με τους ίδιους ρυθμούς που μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ στα χέρια του Ιβαν Σαββίδη, οφείλουμε να μείνουμε πίσω. Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας που έπρεπε να υποστούν μια τέτοια «πληγή» στο σώμα του Συλλόγου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags