Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οριστικό: Τέλος ο Ομάρ - Χρυσό συμβόλαιο
| 2020-07-16 20:04:00

Οριστικό: Τέλος ο Ομάρ - Χρυσό συμβόλαιο - Οι δύο διάδοχοι - Πρώην Γιουνάιτεντ, "παιδί" του Ίβιτς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Οριστικό: Τέλος ο Ομάρ - Χρυσό συμβόλαιο - Οι δύο διάδοχοι - Πρώην Γιουνάιτεντ, "παιδί" του Ίβιτς!

Ολυμπιακός: Πολλά είναι πλέον και ακόμη και από τους πλέον αξιόπιστους στην Τουρκία. Ο Ομάρ λοιπόν φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Γαλατά, επιβεβαιώνοντας τη φημολογία μηνών. 2+1 χρόνια το συμβόλαιο που -σύμφωνα  με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα- έχει υπογράψει, θα του αποφέρει συνολικά 6,5 εκατ. ευρώ σε περίπτωση εξάντλησής του, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτά τα μπόνους και το πριμ υπογραφής του διεθνή Νορβηγού.

Ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει και δεν διαψεύδει τίποτα, η αλήθεια όμως είναι πως πλέον, μπαίνουμε σε λογική "χωριό που φαίνεται". Το συμβόλαιο αυτό είναι μακράν του δεύτερου το καλύτερο που έχει προταθεί στον αρχηγό της εθνικής Νορβηγίας και σίγουρα κοντά υπερτριπλάσιο σε σχέση με αυτό που του προτάθηκε από τον Ολυμπιακό, οπότε φαίνεται δεδομένο το αντιστάθμισμα της προτίμησής του να παραμείνει στην Αθήνα και, πως επίσης ικανό να αφήσει στην άκρη ακόμη και το ενδεχόμενο -πιθανό αν δει κανείς τα δεδομένα του φινάλε του τουρκικού πρωταθλήματος, να ενταχθεί σε μια ομάδα η οποία δεν θα παίζει στις διεθνείς διοργανώσεις.

Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό είναι κάτι που πρέπει να απασχολεί. Ο Βραζιλιάνος Ράφαελ της Λιόν εμφανίζεται ως η βασική υποψηφιότητα. Γνωστός και μη εξαιρετέος, με επταετή θητεία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πενταετή στους "λιονέ". Εκεί, ο ρόλος του ολοένα και έφθινε: 21 ματς πρωταθλήματος (λόγω τραυματισμού) στην πρώτη του σεζόν (2015-16) και έκτοτε, διαδοχικά  27, 24, 18 και 13 πέρυσι. Δεν υπολογίζεται πλέον, έχει έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη και η Λιόν συζητά την παραχώρησή του.

Ανεξαρτήτως δεδομένων πάντως, εύκολα δεν αγοράζεις ποδοσφαιριστή από τη Λιόν. Ο βασικότερος ανταγωνιστής του Ολυμπιακού τη δεδομένη στιγμή μοιάζει η προοπτική επαναπατρισμού για τον 30χρονο άσο. Όσο για τον Αντρε Ζεράλδες, τον 29χρονο Πορτογάλο, ο οποίος "άνθισε" υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Ιβιτς όντας δανεικός στη Μακάμπι Τελ Αβίβ από τη Σπόρτινγκ;

Οι πρωταθλητές Ισραήλ έχουν option αγοράς, δεν θα την εξασκήσουν, ο Ζεράλδες επιστρέφει στα "λιοντάρια", εκεί έχει δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο, παραχωρείται εκ νέου. Πιο φθηνή, πιο "δεύτερη" λύση, με το "πλεονέκτημα" ότι εκπροσωπείται από τον Ζόρζε Μέντες, οπότε αν προκριθεί, λογικά δεν θα υπάρχουν προβλήματα για να προχωρήσει η περίπτωσή του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει βόμβα στο λιμάνι! Κλείνει μεταγραφή που δεν έχει γραφτεί - Έρχεται ελεύθερος - Σούπερ όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags