Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απόφαση-φωτιά από Ρόκα - Διώχνει Έλληνα άσο
| 2020-07-17 12:07:00

Απόφαση-φωτιά από Ρόκα! "Τελειώνει" Έλληνα άσο - Έκανε "όργια" με Άρη - Το ξέρει ο Πογιάτος;

του Νίκου Στεργίου
Απόφαση-φωτιά από Ρόκα! "Τελειώνει" Έλληνα άσο - Έκανε "όργια" με Άρη - Το ξέρει ο Πογιάτος;

Παναθηναϊκός: Την περασμένη εβδομάδα ήταν μόλις όταν σε ρεπορτάζ μας ξεκαθαρίσαμε πως οι μέρες του Δημήτρη Κολοβού με την πράσινη φανέλα είναι μετρημένες. Πως τελικά, από το... ρόλερ-κόστερ του στάτους του διεθνούς χαφ στη φετινή σεζόν, η κατάσταση του κατέληξε και ο Ντάνι Πογιάτος "πείστηκε" πως δεν μπορεί να συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο του για την επόμενη σεζόν.

Μεσολάβησε το γκολ (και το δοκάρι) που είχε ο Κολοβός στο "Βικελίδης". Πανηγυρίστηκε έντονα, σχεδόν λυτρωτικά από τον ίδιο, ο οποίος μοιραία, διαβάζοντας τόσα, φάνηκε να ξεσπάει. Ερμηνεύτηκε από αρκετούς ως διεκδίκηση μιας δεύτερης ευκαιρίας. Δεν είναι. Στο μυαλό του Ρόκα η απόφαση έχει ήδη παρθεί. Ο Κολοβός, όσο περνάει από το χέρι του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού δεν θα είναι στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.



Το κλειδί βέβαια εδώ είναι το "όσο περνάει από το χέρι του Ρόκα". Γιατί, αυτονόητο είναι πως όταν μιλάμε για ποδοσφαιριστή δεσμευμένο με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, δεν νοείται πως είναι μια μονόπλευρη απόφαση. Ο Κολοβός σε αυτό το διάστημα έχει λαμβάνει κάτι παραπάνω από 450.000 ευρώ και προφανώς σε οποιαδήποτε απόφαση παρθεί θα πρέπει να συναινέσει.

Είτε είναι δανεισμός (το πιθανότερο και ήδη η πλευρά του είναι ενημερωμένη σχετικά από την περασμένη εβδομάδα σχετικά με το συγκεκριμένο σενάριο) είτε είναι λύση συμβολαίου (δύσκολο). Και φυσικά, για να είναι ο Ρόκα τελείως "έντιμος" θα περιμένει προφανώς και την εισήγηση/απόφαση και του Πογιάτος. Αν λοιπόν δεν γίνει δυνατό να βρεθεί λύση μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, τότε θα ο Κολοβός θα την ακολουθήσει και θα κριθεί, τελεσίδικα, από τον νέο τεχνικό των "πράσινων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φούντωσαν οι φήμες: Σε αυτή την ομάδα πηγαίνει ο Δώνης μετά τον ΠΑΟ - Το λες και πισωγύρισμα...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags