Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Μουντιαλικός παικταράς σταμάτησε την μπάλα στα 29 του! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-07-17 18:12:00

Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Μουντιαλικός παικταράς σταμάτησε την μπάλα στα 29 του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Μουντιαλικός παικταράς σταμάτησε την μπάλα στα 29 του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο ημέρες αφότου έλυσε το συμβόλαιό του με τη Ντόρτμουντ, ο Αντρέ Σίρλε ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, πριν καν συμπληρώσει τα 30 του χρόνια!

Σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό "Spiegel", ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 απέδωσε την απόφασή του στη μοναξιά που αισθάνθηκε παίζοντας επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια, όταν η Μπορούσια τον είχε παραχωρήσει ως δανεικό, αρχικά στη Φούλαμ και εν συνεχεία στη Σπαρτάκ Μόσχας.

«Η απόφαση ωρίμαζε μέσα μου εδώ και καιρό. Δεν χρειάζομαι άλλο χειροκρότημα. Πρέπει πάντα να παίζεις ένα συγκεκριμένο ρόλο για να επιβιώσεις σε αυτό το επάγγελμα, αλλιώς θα χάσεις τη δουλειά σου και δεν θα βρεις άλλη» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σίρλε, ο οποίος φόρεσε 57 φορές τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας, πετυχαίνοντας 22 γκολ.

Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του ήταν η κατάκτηση του Μουντιάλ 2014, με τον Σίρλε να πετυχαίνει τρία γκολ στη διοργάνωση και να βγάζει την ασίστ για το νικητήριο γκολ της Γερμανίας επί της Αργεντινής στον τελικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags