Facebook Pixel ΑΕΚ: Στον "αέρα" ο Τσιγκρίνσκι! "Άκυρο" το νέο συμβόλαιο
| 2020-07-17 21:12:00

Στον "αέρα" ο Τσιγκρίνσκι! "Άκυρο" το συμβόλαιο - Το παίρνει πίσω η ΑΕΚ - "Υπογράφεις μόνο αν..."

του Γιώργου Θεοδωράκη
Στον "αέρα" ο Τσιγκρίνσκι! "Άκυρο" το συμβόλαιο - Το παίρνει πίσω η ΑΕΚ - "Υπογράφεις μόνο αν..."

ΑΕΚ: Από το βράδυ της Κυριακής, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Συμπλήρωσε τις απαιτούμενες συμμετοχές και έτσι το συμβόλαιο του, αυτόματα, επεκτάθηκε ως το επόμενο καλοκαίρι. Με συγκεκριμένες απολαβές, αυξημένες κατά 20% περίπου σε σχέση με τις φετινές: από 330.000 ευρώ, αγγίζει τις 400.000.

Αυτό λοιπόν είναι το δεδομένο της υπόθεσης. Ο Ουκρανός όμως, από την πρώτη στιγμή έχει ξεκαθαρίσει πως αν δεν τον θέλει η ΑΕΚ, δεν θα «κάτσει» σε αυτό το συμβόλαιο και ούτε σε αυτόν τον όρο. Το είχε πει πριν καν τεθεί θέμα έστω παραμονής του, το είχε πει όταν πληροφορούνταν από δημοσιεύματα πως δεν τα βρήκε σε συζητήσεις που είχε κάνει (ενώ δεν είχε μιλήσει με κανέναν), δεν άλλαξε άποψη όταν ήταν ανοιχτό ακόμη και να μην έμενε τον Ιούλιο, ούτε και φυσικά όταν μετά τη φυγή Βράνιες άλλαξε η στάση της Ένωσης.

Που βρισκόμαστε τώρα; Δεδομένα οι δύο πλευρές, ΑΕΚ – Τσιγκρίνσκι, θα κάτσουν και πάλι στο τραπέζι. Έχουμε επανέλθει στην προ lockdown κατάσταση, με τις δύο πλευρές να διαπραγματεύονται ανεξαρτήτως των δεδομένων που υπαγορεύει η αυτόματη επέκταση του συμβολαίου του «Τσίγκρι».

Αυτό που θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο είναι πως, πρώτον, δεν πρόκειται να παραμείνει ο Τσιγκρίνσκι αν ο Δικέφαλος του ζητήσει να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους και δεύτερον, επειδή δύσκολα πλέον θα φτάσουμε ως εκεί, θα συζητηθεί το πιθανότερο ένας επιμερισμός των προβλεπόμενων απολαβών του Ουκρανού για την επόμενη σεζόν είτε μέσω πρόσθετης επέκτασης για έναν π.χ. ακόμη χρόνο είτε για πριμοδότηση των απολαβών του Τσιγκρίνσκι ανάλογα με τα παιχνίδια που θα αγωνιστεί.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πιπεράτο παρασκήνιο: Τρελάθηκε με Μελισσανίδη ο Σαββίδης! Τον πήρε τηλέφωνο μέσα στη νύχτα και...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags