Facebook Pixel Θόδωρος Καρυπίδης – Άρης: "Τρέλα" Καρυπίδη, με αυτόν... απογειώνει τον Άρη – Ποιος Γκαρσία; Έριξε χρήμα και φέρνει παικταρά!
| 2020-07-18 12:28:00

"Τρέλα" Καρυπίδη, με αυτόν... απογειώνει τον Άρη – Ποιος Γκαρσία; Έριξε χρήμα και φέρνει παικταρά!

του Λάζαρου Γεωργίδη
 "Τρέλα" Καρυπίδη, με αυτόν... απογειώνει τον Άρη – Ποιος Γκαρσία; Έριξε χρήμα και φέρνει παικταρά!

Θόδωρος Καρυπίδης – Άρης: Δυναμικό το ρεπορτάζ, ειδικά σε μεταγραφικές περιόδους. Δεν είναι σπάνιο, ίσα ίσα, που σε τέτοιες μεταγραφικές υποθέσεις τα δεδομένα να αλλάζουν ακόμη και από την στιγμή που γράφεται ένα ρεπορτάζ μέχρι την ώρα που θα το διαβάσετε. Για τέτοια δυνατότητα αλλαγής καταστάσεων μιλάμε.

Στην περίπτωση του Αρμάντο Σαντίκου και του ενδιαφέροντος του Αρη δεν υπάρχει καμία συγκλονιστική αλλαγή. Υπάρχει όμως ένα δεδομένο που σε προηγούμενο ρεπορτάζ, δεν συνυπολογίστηκε: η θέληση να γίνει το deal που θα φέρει τον διεθνή Αλβανό επιθετικό στο «Βικελίδης».

Τα ισπανικά media έδωσαν την αφορμή χτες αναφέροντας πως συμφωνία μεταξύ του Σαντίκου και των «Κίτρινων» έπεται. Και έχουν δίκιο. Ο «σκύλος» φρόντισε μεταμεσονύχτια να ψαχτεί και να ψαχτεί πολύ περισσότερο σε σχέση με προηγούμενες αναφορές και μπορεί μετά βεβαιότητας πλέον να αναφέρει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται μερικά μόνο βήματα μακριά από τη συμφωνία.

Θα μπορούσε να είναι βήμα και όχι βήματα, αλλά αυτά περιλαμβάνουν και τρίτους εμπλεκόμενους. Όπως για παράδειγμα τη Λεβάντε. Εκεί, ο Σαντίκου έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο. Η Μάλαγα, στην οποία αγωνίστηκε δανεικός, θα μπορούσε να αποτελεί παράγοντα, αλλά την option αγοράς που έχει δεν μπορεί να την ενεργοποιήσει.

Ετσι, ο Αλβανός επιστρέφει στη Λεβάντε, όπου όμως δεν υπολογίζεται. Θα ήθελαν οι Λεβαντίνοι να τον πουλήσουν, αλλά τέτοια δυνατότητα δεν έχουν, αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται του χρόνου. Οπότε, η όλη συζήτηση γίνεται μεταξύ των εκπροσώπων του Σαντίκου και του ισπανικού συλλόγου για την αποδέσμευσή του.

Όταν αυτή γίνει, τότε ο δρόμος για τον Αρη ανοίγει. Και οι «κίτρινοι» είναι τόσο καλά… πλασαρισμένοι στη διεκδίκηση του Σαντίκου που δεν αγχώνονται για το ενδιαφέρον που μπορεί να προκύψει για τον Αλβανό επιθετικό όταν μείνει ελεύθερος, αφού η προσφορά που του έχουν καταθέσει είναι μακράν η καλύτερη που έχει τη δεδομένη στιγμή στα χέρια του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόλαση με Ματέο Γκαρσία! Έξαλλοι στον Ολυμπιακό - "Γκάφα" Άρη - Ψήφισε ο παίκτης, ψάχνει σπίτι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags