Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ξεκάθαρος ο Λιβάγια για την ένσταση - Ατάκες... φωτιά για ΠΑΟΚ, Καρέρα και συμπαίκτες!
| 2020-07-18 14:23:00

Ξεκάθαρος ο Λιβάγια για την ένσταση - Ατάκες... φωτιά για ΠΑΟΚ, Καρέρα και συμπαίκτες!

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Λιβάγια για την ένσταση - Ατάκες... φωτιά για ΠΑΟΚ, Καρέρα και συμπαίκτες!

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Στο μέγα θέμα της απόφασης της διοίκησης της ΑΕΚ να μην υποβάλει ένσταση για το θέμα των δελτίων του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης άσος υποστήριξε την επιλογή της διοίκησης επισημαίνοντας ότι θα έπρεπε η Ένωση να έχει πάρει τη νίκη στον αγωνιστικό χώρο.

«Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ίσως μας επηρέασε και η αλλαγή συστήματος. Δεν ήμασταν συνηθισμένοι και χρειαζόμασταν, με το 4-3-3 η απόδοσή μας ήταν καλύτερη. Ίσως χάσαμε χρόνο μέχρι να προσαρμοστούμε. Όταν αλλάζει το σύστημα είναι λογικό να χρειάζεσαι κάποιο διάστημα. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε κάποια πράγματα αλλά όχι αυτά που θέλαμε. Ίσως χάσαμε λίγο χρόνο», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στις ελπίδες κατάκτησης της δεύτερης θέσης λέγοντας ότι πως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και ότι μπορεί να κερδίσει ο Άρης, όμως θα πρέπει να κάνει το ίδιο και η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό. ¨

«Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου, για την προσπάθεια που κάναμε. Για την προσπάθεια που γίνεται τουλάχιστον για την περίοδο των τελευταίων έξι μηνών. Μην ξεχνάμε ότι ξεκινήσαμε τα πλέι οφ με μια διαφορά 14 βαθμών από τον δεύτερο και με μια νίκη θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη δεύτερη θέση. Οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags