Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος: Απίστευτες ατάκες Μπέου για "Big-4" και αρχιδιαιτητή
| 2020-07-18 16:56:00

Απίστευτες ατάκες Μπέου για "Big-4" και αρχιδιαιτητή: "Αισθάνομαι ντροπή - Ας φέρουν κατευθείαν μία..."

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες Μπέου για "Big-4" και αρχιδιαιτητή: "Αισθάνομαι ντροπή - Ας φέρουν κατευθείαν μία..."

Αχιλλέας Μπέος: Ο Δήμαρχος Βόλου προέβη σε "καυστικό" σχόλιο για τη διαδικασίας της επιλογής του νέου αρχιδιαιτητή από τους ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων ομάδων.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του στο Facebook:

«Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μόνο θλίψη μπορεί κανείς να αισθανθεί, αν πραγματικά το αγαπά, για την πλήρη απαξίωση που το έχουν οδηγήσει.

Η σημερινή εξέλιξη να επιλέξουν αρχιδιαιτητή οι λεγόμενοι big 4, χωρίς καμία αντίδραση, μέσα σε ένα καθεστώς απόλυτης σιγής τόσο από την πλευρά του αρμόδιου υπουργού, όσο και από την πλευρά της ΕΠΟ είναι το αποκορύφωμα της κατάντιας.

Αλήθεια αυτή η ΕΠΟ υπάρχει; Λειτουργεί; Έχει πρόεδρο; Μέλη του Δ.Σ.; Που μεριμνούν και φροντίζουν για την λειτουργία του ποδοσφαίρου; Ή απλώς νυχθημερόν παλεύουν να υπηρετούν τα προσωπικά συμφέροντα εκείνων που μπορούν να τους διατηρήσουν στις θεσούλες τους;

Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου βλέποντας όλα αυτά αισθάνομαι ντροπή. Αλήθεια αν οι big 4 είναι αυτοί, και μόνοι, εκπρόσωποι του ποδοσφαίρου που παίρνουν τις σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για τον μέλλον του, τότε για την πλήρη απαξίωση που έχει οδηγηθεί το άθλημα στη χώρα μας ποιοι είναι υπεύθυνοι; Μπορείς κανείς να απαντήσει σοβαρά και υπεύθυνα;

Και μιας και επίκεινται εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στην ΕΠΟ, αν είναι να ψάξουν για έναν άλλο Γραμμένο ας μην μπουν στον κόπο. Ας φέρουν κατ ευθείαν μια Φιλιππινέζα με την στολή εργασίας, θα είναι εξ ίσου ικανή, ίσως και καλύτερη, για τον ρόλο που θέλουν.

Αλήθεια πόσο πιο χαμηλά θα οδηγήσουν όλοι αυτοί το άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο; Πόσο;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags