Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ντόμινο" εξελίξεων στον ΠΑΟ! Ο… Ολυμπιακός τελειώνει δύο παίκτες
| 2020-07-18 17:58:00

"Ντόμινο" εξελίξεων στον ΠΑΟ! Ο… Ολυμπιακός τελειώνει δύο παίκτες – Τρέχει και δεν φτάνει ο Ρόκα!

του Νίκου Στεργίου
"Ντόμινο" εξελίξεων στον ΠΑΟ! Ο… Ολυμπιακός τελειώνει δύο παίκτες – Τρέχει και δεν φτάνει ο Ρόκα!

Παναθηναϊκός: Μετά την πρόσφατη επέκταση του συμβολαίου του, ο Πούγγουρας είναι ο πρώτος δεδομένος για τους στόπερ του Παναθηναϊκού της νέας σεζόν. Ο νιόφερτος Βέλεθ είναι ο δεύτερος. Ακόμη και αν δεν τα έχει βρει με το «τριφύλλι» και δεν φαίνεται κάτι να αλλάζει τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον, ο Σένκεβελντ έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου, οπότε δικαιολογημένα λογίζεται ως τρίτος.

Ο Μαυρομάτης επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Σοντέρισκε και αν δεν αλλάξει, πάλι, κάτι συγκλονιστικά, θα λογίζεται ως τέταρτος. Και φυσικά υπάρχει και ο Κολοβέτσιος, ο οποίος αρκετές φορές έχει αναφερθεί πως δεν κάνει, πως δεν πείθει, πως φεύγει, αλλά εδώ παραμένει και οι εμφανίσεις του στα play off έδειξαν ότι ακόμη μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό.

Κοινώς, αν το χάσατε στην πρόσθεση μιλάμε για πέντε κεντρικούς αμυντικούς. Ποσότητα υπέρ-αρκετή για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη και οποιονδήποτε σχηματισμό θελήσει να παρουσιάσει ο Ντάνι Πογιάτος. Πόθεν λοιπόν προέκυψε (εκ νέου) Βούρος; Ο Ελληνας στόπερ του ΑΠΟΕΛ και πρώην του Ολυμπιακού, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίστηκε στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αλλά και εν γένει των ελληνικών ομάδων αυτό το καλοκαίρι (νωρίτερα είχε παρουσιαστεί ως στόχος και του ΟΦΗ).

Ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, έχει ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση των «γαλαζοκίτρινων», η οποία και φέρεται διατεθειμένη να ικανοποιήσει το – πάνω απ’ όλα ανθρώπινο – αίτημα του, χωρίς να βάλει ιδιαίτερα εμπόδια. Όπως φαίνεται λοιπόν είτε ένα συμβολικό ποσό για την αγορά και ουσιαστικά καθεστώς συνιδιοκτησίας είτε ένας δανεισμός, αρκούν για να φέρουν τον Βούρο πίσω στην Ελλάδα.

Το θέμα είναι αν υφίσταται όντως ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού με δεδομένο πως υπάρχουν πέντε στόπερ στο ρόστερ; Το προφανές είναι η… συνέπεια του ενδιαφέροντος. Αν δηλαδή ο Ρόκα θέλει όντως να επαναπατρίσει τον Βούρο, τότε προφανώς κάποιος εκ των υφιστάμενων στόπερ των «πράσινων» (και ίσως όχι και ένας) πλην του Πούγγουρα δεν μένει στο ρόστερ.

Οι υποψήφιοι, όπως φάνηκε και από την αρχική καταγραφή του ρεπορτάζ, αρκετοί. Σε κάθε περίπτωση όμως, άμεση συζήτηση για στόπερ, είναι κάτι που δεν φαίνεται στον ορίζοντα ως προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό. Δεν αποκλείεται να τεθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τώρα όμως δεδομένα υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για τον Ρόκα από το να τρέξει για μια θέση στην οποία αυτήν την στιγμή υπάρχουν πέντε παίκτες διαθέσιμοι, ενώ σε άλλες - δεξιός και αριστερός μπακ - με το ζόρι δύο αθροιστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταγραφικό ντεμαράζ από ΠΑΟ - Υπογράφουν άλλοι δύο μετά τον Όγκαστ - Δεν είναι ο Λαπροβίτολα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags