Facebook Pixel Ολυμπιακός: Καυτό παρασκήνιο με Φορτούνη - Τι έγινε με Μαρτίνς
| 2020-07-18 19:22:00

Καυτό παρασκήνιο με Φορτούνη - Τι έγινε με Μαρτίνς - Μήνυμα προς όλους - Έτσι εξηγούνται όλα...

του Παναγιώτη Νικολάου
Καυτό παρασκήνιο με Φορτούνη - Τι έγινε με Μαρτίνς - Μήνυμα προς όλους - Έτσι εξηγούνται όλα...

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Φορτούνης απασχόλησε έντονα τη φετινή επικαιρότητα του Ολυμπιακού, αφού η σεζόν δεν «κύλησε» για τον παίκτη το ίδιο καλά σε σχέση με την περσινή.

Η εξέλιξη αυτή έχει τις ρίζες της σε μια σειρά από λόγους. Αφενός η χρονιά κόπηκε στη μέση για τον παίκτη εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του τον περασμένο Ιούνιο, εν συνεχεία υπήρξε μια περίοδος που οι σχέσεις του με τον Πέδρο Μαρτίνς διαταράχθηκαν και ο «Φόρτου» έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα.

Πάντως, στο φινάλε της αγωνιστικής χρονιάς οι φίλοι του Ολυμπιακού βλέπουν με ικανοποίηση τον αρχηγό τους να ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό, ενώ οι η σχέση του με τον Μαρτίνς έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο τελευταίο παιχνίδι των Πειραιωτών, κόντρα στον ΟΦΗ, με τον Μαρτίνς να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στον Φορτούνη πως τον πιστεύει και επιθυμεί να τον βοηθήσει ώστε να επανέλθει στα καλύτερά του. Στο ματς της Κρήτης, ο Πορτογάλος ενθάρρυνε συνεχώς τον διεθνή άσο μετά τα δύο γκολ που πέτυχε και τον καλούσε να ψάξει και τρίτο. Δείγμα του ότι ο έμπειρος προπονητής θέλει τον Φορτούνη ανεβασμένο ψυχολογικά και μόνο… τελειωμένο δεν τον θεωρεί, σε αντίθεση με διάφορα που γράφτηκαν μεσούσης της σεζόν.

Ο Πορτογάλος κόουτς ποτέ δεν έπαψε να θεωρεί τον «Φόρτου» τεράστιο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, ασχέτως εάν θέλησε να στείλει μήνυμα πειθαρχίας προς πάσα κατεύθυνση όταν ο παίκτης ξέφυγε με τη συμπεριφορά του. Θυμίζουμε πως αυτό συνέβη τον περασμένο Φεβρουάριο, τότε που ο Φορτούνης διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι δεν έπαιξε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ως αποτέλεσμα, ο Μαρτίνς τον άφησε εκτός αποστολής από το μεγάλο ματς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, που ακολουθούσε.

Το πάθημα δείχνει να έχει γίνει μάθημα για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό, που δουλεύει σκληρά για να επανέλθει στα προ τραυματισμού στάνταρ απόδοσης, με μεγάλο σύμμαχο τον Μαρτίνς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ με κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού – Ζητάει τρελά λεφτά – Τον πουλάει σε απίθανη ομάδα ο Μαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags