Facebook Pixel H πρώτη βόμβα Ρέμπε! Διώχνει τεράστιο όνομα -
| 2020-07-19 13:12:00

H πρώτη βόμβα Ρέμπε! Διώχνει τεράστιο όνομα - Αγαπημένος των οπαδών - Τον... χαρίζει

του Λάζαρου Γεωργίδη
H πρώτη βόμβα Ρέμπε! Διώχνει τεράστιο όνομα - Αγαπημένος των οπαδών - Τον... χαρίζει

Η επιστροφή του Μίροσλαβ Στοχ στον ΠΑΟΚ δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε ο Σλοβάκος και οι φίλαθλοι του Δικεφάλου, καθώς ο διεθνής παίκτης δεν χώρεσε επί της ουσίας ποτέ στα αγωνιστική πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Στοχ πέρασε μια περίοδο κατά την οποία ήταν μονίμως εκτός αποστολής. Πριν από λίγο καιρό απασχόλησε την επικαιρότητα με την διαδικτυακή επίθεση που εξαπέλυσε κατά του προπονητή του και αφότου απολογήθηκε, πήρε κάποιες ευκαιρίες. Αρχικά ως αλλαγή στα ματς των πλέι οφ και εν συνεχεία μπαίνοντας στην ενδεκάδα σε τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις, κόντρα σε Άρη, ΑΕΚ και ΟΦΗ.

Ο Σλοβάκος είχε κάποιες εκλάμψεις στην απόδοσή του και ξεχώρισε κυρίως για τα εξαιρετικά του χτυπήματα σε στημένες φάσεις, ένα εκ των οποίων κατέληξε σε ασίστ στο ντέρμπι με τον Άρη. Πέραν τούτου, ωστόσο, δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Ως αποτέλεσμα, ο Φερέιρα τον αφαίρεσε από την ενδεκάδα κόντρα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ περνώντας τον μόνο ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά κάθε ματς.

Από τη στιγμή που ο διεθνής μέσος δεν καταφέρνει να βρει σταθερότητα στην απόδοσή του, η αποχώρησή του από την Τούμπα είναι ειλημμένη απόφαση από τους διοικούντες.

Στον ΠΑΟΚ βλέπουν πως το συμβόλαιο που απολαμβάνει ο Στοχ είναι πολύ μεγάλο για έναν παίκτη με τόσα σκαμπανεβάσματα, που τη φετινή σεζόν δεν μπόρεσε ποτέ να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Όλαφ Ρέμπε έχει ήδη αρχίσει να προτείνει τον Στοχ σε διάφορες ομάδες. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να ξεφορτωθούν τον Σλοβάκο άσο και μάλιστα προσφέρονται να καλύψουν ακόμα και το μισό συμβόλαιο του παίκτη για να διευκολύνουν οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σκάει" αποχώρηση που θα κάνει... μπαμ στον ΠΑΟΚ - "Τελειώνουν" βασικό άσο - Θα τρελαθούν οι οπαδοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags