Facebook Pixel Άρης: Συμφώνησε με Μπερτόλιο
| 2020-07-19 14:16:00

Έσκασε μεταγραφή στον Άρη! Ανατροπή με Αργεντινό ο Καρυπίδης

Sportdog Team
Έσκασε μεταγραφή στον Άρη! Ανατροπή με Αργεντινό ο Καρυπίδης

Ο Άρης πάλεψε την υπόθεση του Ματέο Γκαρσία, στο κόλπο σενάρια έμπλεκαν και τον Ολυμπιακό, ο επόμενος σταθμός του επιθετικού από την Κόρδοβα της Αργεντινής φαίνεται πως θα είναι η Ρασίνγκ.

Ο Άρης όμως αναμένεται να φέρει έναν συμπατριώτη του Γκαρσία στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης συμφώνησε με τον Φακούντο Μπερτόλιο.

Ο 30χρονος μέσος δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, καθώς στο παρελθόν έχει περάσει από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης και τη Λαμία. Μετά από μια πολύ καλή σεζόν στην ομάδα της Φθιώτιδας, ο Φακούντο Μπερτόλιο είχε αρκετές κρούσεις από ελληνικές ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του. Ωστόσο το καλοκαίρι του 2019 αποφάσισε να επιστρέψει στην Αργεντινή, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλντοσίβι.

Ο παίκτης όμως ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα με τον Άρη να αποτελεί την ενδέκατη δέκατη ομάδα της καριέρας του, μετά από Χολόν Σάντα Φε, Ντιναμό Κιέβου, Γκρέμιο, Εβιάν, Τίγκρε, Αστέρα Τρίπολης, ΑΠΟΕΛ, Ορντάμπασι, Λαμία και Αλντοσίβι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags