Facebook Pixel Ολυμπιακός – Λεονάρντο Ζαρντίμ: Απόφαση-έκπληξη Μαρτίνς για τα στόπερ – "Ρουκέτα" με το… παιδί του Ζαρντίμ – Ρίχνει χρήμα ο Μαρινάκης!
| 2020-07-20 21:47:00

Μεγάλη έκπληξη Μαρτίνς για τα στόπερ - "Ρουκέτα" με το… παιδί του Ζαρντίμ - Ρίχνει χρήμα ο Μαρινάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεγάλη έκπληξη Μαρτίνς για τα στόπερ - "Ρουκέτα" με το… παιδί του Ζαρντίμ - Ρίχνει χρήμα ο Μαρινάκης

Ολυμπιακός – Λεονάρντο Ζαρντίμ: Τα… κουλά δημοσιεύματα συνεχίζονται εμπλέκοντας τον Ολυμπιακό σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Από τη μία λοιπόν οι αναφορές στην Τουρκία για έναν 35χρονο φουνταριστό, τον Παπίς Σισέ, την ώρα που ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει για επιθετικό. Και από την άλλη, ακολουθούν δημοσιεύματα στη Γαλλία που θέλουν τους «ερυθρόλευκους» όχι απλώς να ενδιαφέρονται, αλλά να έχουν καταθέσει και πρόταση για τον Τζέμερσον, τον Βραζιλιάνο στόπερ της Μονακό.

Ποδοσφαιριστής που «άνθισε» στο Πριγκιπάτο επί ημερών Λεονάρντο Ζαρντίμ, τον τελευταίο 1,5 χρόνο όμως ο ρόλος του στους Μονεγάσκους έφθινε συνεχώς. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν αγωνίστηκε καθόλου από τον Δεκέμβριο και μετά, ως το lockdown δηλαδή.

O 27χρονος κεντρικός αμυντικός δεν πρόκειται να παραμείνει στη Μονακό, αφού το συμβόλαιο του έχει ολοκληρωθεί και προφανώς δεν ανανεώνεται. Κυκλοφορεί ελεύθερος λοιπόν και προτείνεται παντού. Πέραν των ομάδων στην πατρίδα του που φέρονται να τον διεκδικούν, μέχρι στιγμής μόνο έχουν καταγραφεί πως τον θέλουν (;) ομάδες του καμπιονάτο (Φιορεντίνα, Λάτσιο, Σαμπντόρια), άλλες του σαμπιονά (Μονπελιέ, Τουλούζ), της Μπουντεσλίγκα (Αουγκσμπουργκ) και της Πριμέρα (Λεβάντε).

Προφανώς σε αυτό το καθεστώς έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό. Προφανέστερα για να αποτελέσει το back up, την εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση που κάποιος από τους πολύφερνους στόπερ των «ερυθρόλευκων» πωληθεί. Για να το πούμε διαφορετικά, αν δεν φύγει κανείς από τους κεντρικούς αμυντικούς, ο Ολυμπιακός δεν θα αποκτήσει στόπερ. Και σίγουρα όχι στόπερ τύπου… Τζέμερσον, κάποιον δηλαδή που δεν θα δεχτεί ρόλο τέταρτου στην ιεραρχία, αλλά και παράλληλα θα «υποβιβάσει» κάποιον από τους υπόλοιπους σε αυτόν τον ρόλο, κάτι που στον Ολυμπιακό δεν θέλουν.

Και όλη αυτή η ανάλυση, με αγωνιστικά και μόνο κριτήρια. Γιατί αν βάλουμε στην εξίσωση το οικονομικό, τότε το εν λόγω σενάριο γίνεται ακόμη περισσότερο δύσκολο να γίνει πιστευτό, αφού ο Τζέμερσον, όντας ένας από τους πλέον χαμηλόμισθους στη Μονακό, με αποδοχές που με το ζόρι προσέγγιζαν τις 800.000 ευρώ, έχει βγει στην αγορά προσδοκώντας να εξαργυρώσει τη θητεία του στο Πριγκηπάτο, αξιώνοντας – μέχρι στιγμής τουλάχιστον και σίγουρα όσο δεν βρίσκει ομάδα τόσο θα μειώνονται και οι απαιτήσεις του – επταψήφιο ποσό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μολότοφ" στον Ολυμπιακό με τον Πέδρο Μαρτίνς - Σε συζητήσεις με τεράστια ομάδα - Όλη η αλήθεια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags