Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πολύ δύσκολα θα έρθει στην Ελλάδα ο Ελιέρο Ελία!
| 2020-07-21 10:00:00

Παραμύθι φούρναρης για ΠΑΟ! "Φίδια" όσα γράφουν για τη "σαΐτα" του Ρόκα - Δεν έρχεται Ελλάδα!

του Νίκου Στεργίου
Παραμύθι φούρναρης για ΠΑΟ! "Φίδια" όσα γράφουν για τη "σαΐτα" του Ρόκα - Δεν έρχεται Ελλάδα!

Παναθηναϊκός: Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο ψάξιμο. Απλό copy paste του ονόματός του και το πρώτο πρώτο αποτέλεσμα που θα εμφανιστεί στη μηχανή αναζήτησης είναι μια συνέντευξη του, πριν μόλις δύο ημέρες, που ξεκαθαρίζει το τοπίο. Για τον Ελιέρο Ελία ο λόγος και τη σεναριολογία που θέλει τον Παναθηναϊκό και τον Τσάβι Ρόκα να εξετάζει την περίπτωση του 33χρονου Ολλανδού εξτρέμ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την (πρωταθλήτρια Τουρκίας πλέον) Μπασακσεχίρ.

Τι λέει λοιπόν σε αυτήν την συνέντευξη ο Ελία και εν πολλοίς ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με το αν υπάρχει ή όχι θέμα για τον Παναθηναϊκό; Τα βασικά τονίζουμε εδώ από μια πολύ μεγάλη συνέντευξη: «Εχουμε επικοινωνήσει με πολλούς συλλόγους. Εχω μιλήσει με τον προπονητή της Τβέντε, τον διευθυντή της Ντεν Χάαγκ και τον Μάρτιν Γιολ, ακόμη και ο Αριεν Ρόμπεν (σ.σ. πρόσφατα ανακοινώθηκε η επιστροφή του στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, την Γκρόνινγκεν).

Και αν οι συγκεκριμένες αναφορές σε ομάδες της πατρίδας του Ελία δεν «τρομάζουν» - δεν μιλάμε άλλωστε για μεγαθήρια – ούτε και μπορεί σε μια πρώτη ανάγνωση να αποκλείσουν τον Παναθηναϊκό από τουλάχιστον την ευκαιρία να προσπαθήσουν, η συνέχεια των δηλώσεων του Ελία είναι ακόμη περισσότερο χαρακτηριστική: «Εννοείται πως θέλω να επιστρέψω στην Ολλανδία. Αυτό όμως θα γίνει μόνο όταν είναι αμοιβαία σωστό και με τις κατάλληλες, εκατέρωθεν συνθήκες και προϋποθέσεις. Δεν με απασχολεί τόσο το μπάτζετ της ομάδας, ούτε και τα χρήματα.

Εχω χτίσει την καριέρα μου και θα μπορούσα να ζήσω άνετα το υπόλοιπο της ζωής μου. Αυτό που με απασχολεί τώρα είναι να εξετάσω τις επιλογές μου και όταν επιστρέψω στην Ολλανδία να το κάνω προκειμένου να διασκεδάσω και να ικανοποιήσω την ομάδα που θα συμφωνήσω και το κοινό της», τόνισε χαρακτηριστικά ο 33χρονος Ολλανδός, ο οποίος δεν έκανε την παραμικρή αναφορά σε οτιδήποτε σχετικό με ενδιαφέρον από ομάδες εκτός της πατρίδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΕΛΗ βόμβα με τον Νίκο Παππά! Αυτή θα είναι η νέα του ομάδα; Βουίζει ο τόπος – Σούπερ συμβόλαιο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags