Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ματέο Γκαρσία: Για δεύτερο σερί καλοκαίρι εξελίσσεται σε ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιριού
| 2020-07-21 12:00:00

Κάνει πλάκα ο Ολυμπιακός - Top class εξτρέμ παρακαλάει για Λιμάνι - Κι άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα

του Παναγιώτη Νικολάου
Κάνει πλάκα ο Ολυμπιακός - Top class εξτρέμ παρακαλάει για Λιμάνι -  Κι άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα

Ολυμπιακός - Ματέο Γκαρσία: Για δεύτερο σερί καλοκαίρι, ο Γκαρσία εξελίσσεται σε ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιριού. Το περασμένο, ο Αργεντινός κόντρα στις επιθυμίες του και ύστερα από ένα σίριαλ διαρκείας κατέληξε στον Ερυθρό Αστέρα. Το φετινό, μέχρι στιγμής, τον έχει φέρει στον Αρη, τον έχει φέρει στον Ολυμπιακό, στον Αρη μέσω του Ολυμπιακού και προσφάτως στη Ρασίνγκ.

Πριν λίγες μέρες, σέρβικα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πλήρη συμφωνία των πρωταθλητών Σερβίας με τον αργεντινικό σύλλογο, έναντι 2,2 εκατ. ευρώ (2,5 εκατ. δολάρια), ποσό δηλαδή που είναι ακριβώς αυτό που είχαν δαπανήσει πέρυσι για να αγοράσουν τον Γκαρσία από τη Λας Πάλμας.

Μεταμεσονύχτιο όμως δημοσίευμα, τελειώνει και αυτήν την πιθανότητα, ξεκαθαρίζοντας πως παρότι υπάρχει συμφωνία των δυο συλλόγων και παρά το πρέσινγκ του Ντιέγκο Μιλίτο, του αλλοτινού Αργεντίνου διεθνή και νυν τεχνικού διευθυντή της Ρασίνγκ προς τον Γκαρσία, ο 23χρονος εξτρέμ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να επιστρέψει τη δεδομένη στιγμή στην πατρίδα του, πως επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρώπη θεωρώντας πως έχει όλα τα φόντα να πετύχει και πως για δεύτερο σερί καλοκαίρι η μόνη ομάδα που «βλέπει» για να συνεχίσει την καριέρα του είναι ο Ολυμπιακός!

Στο δημοσίευμα λοιπόν του mozzarsport.com υπάρχουν δηλώσεις του ξάδερφου (!) του Γκαρσία με τις οποίες επισημαίνεται ότι ο Αργεντινός έχει ενημερώσει όλους τους εμπλεκόμενους για την απόφαση του αφενός να μην επιστρέψει στην πατρίδα του και αφετέρου να έρθει στην Αθήνα και στον Ολυμπιακό με κάθε κόστος! Τονίζεται πως είναι πλέον πιθανό, με τον παίκτη σύμμαχο, οι «ερυθρόλευκοι» να προσπαθήσουν να μειώσουν το κόστος της αγοράς του, ενώ το σενάριο για δανεισμό/παραχώρηση του στον Αρη, δεν αποκλείεται.

Εμείς να υπενθυμίσουμε πως η πρόταση του Ολυμπιακού στον Αστέρα είναι της τάξεως των 1,2 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Γκαρσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ξανάγινε! Απίστευτος Σλούκας, τόσα χρήματα χάρισε για να έρθει στον Ολυμπιακό - ΤΡΕΛΟ ποσό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags