Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χωρίς κόσμο θα διεξαχθούν τα εναπομείναντα παιχνίδι σε Champions και Europa League.
Ποδόσφαιρο
| 2020-07-21 17:30:00

Επίσημο! Έτσι θα διεξαχθούν τα παιχνίδια του Champions και Europa League - Τι ισχύει με Ολυμπιακό

Sportdog Team
Επίσημο! Έτσι θα διεξαχθούν τα παιχνίδια του Champions και Europa League - Τι ισχύει με Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Χωρίς κόσμο θα διεξαχθούν τα εναπομείναντα παιχνίδι σε Champions και Europa League.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, επιβεβαίωσε πως οι αγώνες στις παραπάνω διοργανώσεις θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο.

Έτσι και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς αλλά και σε περίπτωση πρόκρισης των Ερυθρόλευκων, όλοι οι αγώνες θα είναι κεκλεισμένων.

«Έχουμε προγραμματίσει να παίξουμε όλους τους αγώνες που απομένουν χωρίς οπαδούς. Δεν θέλουμε να πάρουμε κανένα ρίσκο» ήταν τα λόγια του Νο1 της UEFA, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στο μέλλον. «Η δική μου μεγάλη ελπίδα είναι οι φίλαθλοι να επιστρέψουν στα γήπεδα το συντομότερο δυνατό», σχολίασε αρχικά ο Τσέφεριν.

Ο Σλοβένος συνέχισε. «Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, όμως πρέπει και να έχουμε έτοιμο ένα σχέδιο σε περίπτωση που εμφανιστούν σπάνια πράγματα όπως αυτή η κρίση. Από την πρώτη στιγμή πιστεύαμε ότι οι διοργανώσεις της UEFA θα ολοκληρωθούν μέσα στο 2020. Εμείς, σαν κυβερνητικό όργανο, οφείλαμε να ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο, όχι μόνο με τις διοργανώσεις της UEFA αλλά και να καθοδηγήσουμε την Ευρώπη, κάτι που νομίζω ότι κάναμε με επιτυχία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags