Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας - Ολυμπιακός: Βόμβα Κούγια! Αυτόν παίρνει από Ολυμπιακό - Αντάλλαγμα για Κρίστινσον - Φτιάχνει ομαδάρα
| 2020-07-21 23:04:00

Βόμβα Κούγια! Αυτόν παίρνει από Ολυμπιακό - Αντάλλαγμα για Κρίστινσον - Φτιάχνει ομαδάρα

του Παναγιώτη Νικολάου
Βόμβα Κούγια! Αυτόν παίρνει από Ολυμπιακό - Αντάλλαγμα για Κρίστινσον - Φτιάχνει ομαδάρα

Αλέξης Κούγιας - Ολυμπιακός: Αν και η σεζόν ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί για τον Ολυμπιακό και μάλιστα θα αργήσει λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών του και συγκεκριμένα της αναμέτρησης με τη Γουλβς, ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για τις μεταγραφές. Οι Πειραιώτες ψάχνουν στην αγορά για ενίσχυση, ενώ παράλληλα έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις για να… αδειάσουν το ρόστερ.

Άλλωστε, εκτός από τους παίκτες που βρίσκονται στη βιτρίνα προς πώληση το φετινό καλοκαίρι, όπως είναι για παράδειγμα οι Μπα, Σισέ, Τσιμίκας και άλλοι, υπάρχουν και αυτοί που παρότι έχουν συμβόλαιο, δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος μετά την… περιπέτειά του με τον Άρη, επέστρεψε στο Λιμάνι.

Ο Αλβανός φορ γνωρίζει πως δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αν και δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου στη Θεσσαλονίκη λόγω των νομικών προβλημάτων που προέκυψαν με τη μεταγραφή του, έχει ακόμα μεγάλη ζήτηση από τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Ήδη ενδιαφέρον για την απόκτησή του 23χρονου φορ έχει εκφράσει ο Απόλλων Σμύρνης, ωστόσο η απάντηση που έλαβε από τον παίκτη δεν ήταν ενθαρρυντική. Ο Ντουρμισάι τη δεδομένη στιγμή έχει ως προτεραιότητά του το εξωτερικό και αυτό έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ του. Μάλιστα, είναι πρόθυμος να το κυνηγήσει μέχρι τέλους, παρά τις πιέσεις που θα δεχθεί.

Στον Ολυμπιακό δεν θα ήταν αρνητικοί να τον δώσουν δανεικό σε κάποια ομάδα της Σούπερ Λιγκ, ωστόσο ο ίδιος δεν είναι ιδιαιτέρως «ζεστός». Μάλιστα, εκτός από τον Απόλλωνα… μπάσιμο για την απόκτησή του έχει κάνει και η ΑΕΛ. Ο Αλέξης Κούγιας τον έχει ζητήσει από το Λιμάνι ως αντάλλαγμα στη συμφωνία για τη μεταγραφή του γκολκίπερ Κρίστινσον και περιμένει τις εξελίξεις!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χοντρό παρασκήνιο με Φορτούνη - Γι’ αυτό τον καθαίρεσαν από αρχηγό - Έξαλλος Μαρτίνς, χαμός με ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags