Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Κούλης Αποστολίδης αναφέρθηκε στον Αμπέλ Φερέιρα και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.
| 2020-07-21 23:55:00

"Ρουκέτες" για ΠΑΟΚ: "Ηγετικός ρόλος για Βιεϊρίνια - Άπειρος ο Φερέιρα - Αν ήμουν Ιβάν..."

Sportdog Team
"Ρουκέτες" για ΠΑΟΚ: "Ηγετικός ρόλος για Βιεϊρίνια - Άπειρος ο Φερέιρα - Αν ήμουν Ιβάν..."

ΠΑΟΚ: Ο Κούλης Αποστολίδης αναφέρθηκε στον Αμπέλ Φερέιρα και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου μίλησε στο metropolis fm σχετικά με τη φετινή χρονιά των Ασπρόμαυρων αλλά και τον αρχηγό της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Όπως είχα πει και στο παρελθόν, εγώ αν ήμουν στη θέση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, θα είχα σταματήσει το ποδόσφαιρο για να ασχοληθώ με ένα άλλο πόστο στην ομάδα. Με τους τραυματισμούς που είχε και το πέρας των ετών, νομίζω θα του άξιζε ένα αξιοπρεπές τέλος καθώς αποτελεί έναν παίκτη-αρχηγό στα δύσκολα. Σε έναν παίκτη με τέτοια καριέρα του αρμόζει ένας πιο ηγετικός ρόλος και όχι να παίζει 10 λεπτά. Είναι φοβερά δύσκολη η απόφαση να σταματήσει κάποιος το ποδόσφαιρο».

Για να προσθέσει στην τοποθέτηση του: «Ο Φερέιρα μας έδειξε ότι είναι άπειρος και αυτή η απειρία του στοίχισε σε αποτελέσματα και στο να χάσει τα αποδυτήρια. Χρειάζεται ο ΠΑΟΚ να έχει προπονητή «χθες», δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του Ιβάν Σαββίδη. Εάν δεν έχω προπονητή με χαρακτήρα και εμπειρία θα κρατούσα τον Φερέιρα και θα τον βοηθούσα αφάνταστα με μεταγραφές σε επιτελείο και ποδοσφαιριστές»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags