Facebook Pixel Superleague: Τρελά σενάρια – Αλλάζουν όλα στη Σούπερ Λιγκ – Δεν πέφτει ο Πανιώνιος – Τι γίνεται με τα πλέι οφ
| 2020-07-22 17:51:00

Τρελά σενάρια – Αλλάζουν όλα στη Σούπερ Λιγκ – Δεν πέφτει ο Πανιώνιος – Τι γίνεται με τα πλέι οφ

Sportdog Team
Τρελά σενάρια – Αλλάζουν όλα στη Σούπερ Λιγκ – Δεν πέφτει ο Πανιώνιος – Τι γίνεται με τα πλέι οφ

Superleague: Τα… πάνω-κάτω αναμένεται να έρθουν για ακόμα μία φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς οι ομάδες τη Δευτέρα θα συζητήσουν και πιθανότατα θα αποφασίσουν για αναδιάρθρωση της μεγάλης κατηγορίας!

Για την ώρα λοιπόν, κανείς δεν ξέρει πόσες ομάδες θα βρίσκονται στο πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς και το κυριότερο, ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν φέτος!

Σύμφωνα λοιπόν με τα σενάρια που κυκλοφορούν για την αναδιάρθρωση, το πρώτο και πιθανότερο είναι το ότι δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα από την πρώτη κατηγορία οπότε ο Πανιώνιος την γλιτώνει, όπως και η Ξάνθη που θα έδινε μπαράζ, και θα ανέβουν οι δύο πρώτοι της δεύτερης κατηγορίας και οι ομάδες θα γίνουν 16. Φυσικά εφόσον επικρατήσει αυτό, δύσκολα θα έχουμε τη νέα σεζόν Play Off και Play Out.

Στο σενάριο των 16 ομάδων στην πρώτη κατηγορία είχε ακουστεί και άλλη μία περίπτωση, η οποία φαντάζει δύσκολη έως απίθανη. Αυτή ανέφερε πως θα πέσει η τελευταία ομάδα (σσ. Πανιώνιος) και θα ανέβουν οι τρεις πρώτοι της SL2 (σσ. ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά).

Το δεύτερο σενάριο αναφέρει πως πάλι δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα από την πρώτη κατηγορία οπότε ο Πανιώνιος την γλιτώνει, όπως και η Ξάνθη που θα έδινε μπαράζ. Την ίδια ώρα, θα ανέβουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της SL2, δηλαδή οι ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά και Λεβαδειακός, με τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας να αυξάνονται σε 18 .

Ένα τρίτο σενάριο που συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες είναι να παραμείνουν 14 οι ομάδες της SL1. Σε αυτό, ο Πανιώνιος θα υποβιβαστεί και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πάρει τη θέση του ως πρωταθλητής της SL2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 27/07/2020 στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1 / Επικύρωση βαθμολογίας Πρωταθλημάτων Super League 1, (Ανδρών – Κ19 – Κ17 – Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

2 / Αναδιάρθρωση πρωταθλήματος – τροποποίηση προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1, 2019-20 – αριθμός ομάδων και μορφή πρωταθλήματος Super League 1, 2020-21.

3 / Σύμβαση ανταποδοτικής χορηγίας με την INTERWETTEN.

4 / Επιλογή αναδόχου για την ασφάλιση ποδοσφαιριστών, περιόδων 2020-21 και 2021-22.

5 / Επιλογή αναδόχου για τη συλλογή & ανάλυση δεδομένων για προπονητικούς σκοπούς.

6 / Διάφορα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Έρχεται για υπογραφές - Συμφώνησε ο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags