Facebook Pixel Ποιος είδε τον Μαρινάκη και δεν τον φοβήθηκε - "Παίρνει κεφάλια" για την ξεφτίλα - Αυτός φεύγει πρώτος!
| 2020-07-23 10:24:00

Ποιος είδε τον Μαρινάκη και δεν τον φοβήθηκε - "Παίρνει" κεφάλια για την ξεφτίλα - Φεύγει πρώτος ο...

Sportdog Team
Ποιος είδε τον Μαρινάκη και δεν τον φοβήθηκε - "Παίρνει" κεφάλια για την ξεφτίλα - Φεύγει πρώτος ο...

Θύμα τεράστιας έκπληξης έπεσε την τελευταία αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία παρότι ήταν σχεδόν σίγουρη ότι θα παίξει στα πλέι οφ ανόδου, κατάφερε να διασυρθεί εντός έδρας με 4-1 από την αδιάφορη Στόουκ και να μείνει εκτός μπαράζ, κάνοντας δώρο στη Σουόνσι, που πήρε την θέση της.

Αυτή η εξέλιξη μόνο ευχαριστημένη δεν άφησε την διοίκηση της ομάδας και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς η Φόρεστ είχε μόλις δύο βαθμούς στα τελευταία έξι ματς, με αποκορύφωμα την κάκιστη εικόνα της στο τελευταίο παιχνίδι που της στοίχισε τα πλέι οφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της Νότιγχαμ αναμένεται να πάρουν... κεφάλια, με πρώτο τον προπονητή της ομάδας, Σαμπρί Λαμουσί, ο οποίος εμφανίζεται να είναι στην πόρτα της εξόδου.

«Δεν έχω λέξεις. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε απόψε και τι έγινε στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Πώς είναι δυνατόν να μην μπούμε στα playoffs ενώ θέλαμε ένα βαθμό; Δεν ξέρω τι να πω. Είναι καταστροφή καταστροφή. Απαράδεκτο. Ζητώ συγγνώμη από τους οπαδούς της Φόρεστ», ανέφερε ο Λαμουσί και συνέχισε:

«Ήταν απαράδεκτο ό,τι έγινε απόψε. Ήταν απαράδεκτο για ό,τι είχαμε κάνει 12-13 μήνες. Το χειρότερο σενάριο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Συγγνώμη. Φώναζα στους παίκτες να κρατήσουν τη μπάλα. Είμαι τόσο απογοητευμένος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags