Facebook Pixel "Σειρήνες" στον Ολυμπιακό - Νέο δημοσίευμα-φωτιά για Σεμέδο - Τον φέρνει μια ανάσα από την...
| 2020-07-23 15:11:00

"Σειρήνες" στον Ολυμπιακό - Νέο δημοσίευμα-φωτιά για Σεμέδο - Τον φέρνει μια ανάσα από την...

Sportdog Team
"Σειρήνες" στον Ολυμπιακό - Νέο δημοσίευμα-φωτιά για Σεμέδο - Τον φέρνει μια ανάσα από την...

Ολυμπιακός: Παρότι σήμερα γράφτηκε ότι η Πόρτο σκοπεύει να δώσει 7 εκατομμύρια ευρώ για τον Ρούμπεν Σεμέδο, νέο δημοσίευμα αυτή τη φορά από την "A' Bola" αναφέρει ότι ο Πορτογάλος στόπερ είναι πιο κοντά στην Μπενφίκα.

Όπως αναφέρεται, ο 26χρονος Πορτογάλος διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού «βρίσκεται πιο κοντά στο να ταξιδέψει στο Da Luz».

Χαρακτηριστικά σημειώνεται στο δημοσίευμα: «Χθες, αυτός ήταν ο ορίζοντας του παίκτη, ο οποίος είναι πολύ πιο διαθέσιμος προς τους "αετούς" από τότε που ο Ζόρζε Ζέσους επιβεβαίωσε την επιστροφή του στην Μπενφίκα. Δεν αποτέλεσε καν απειλή για την... επιχείρηση, το γεγονός ότι η Πόρτο έδειξε ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Στον Σέρτζιο Κονσεισάο αρέσει ο αμυντικός, αλλά δεν υπήρχε καν πρόταση από την Πόρτο, αφήνοντας το δρόμο ανοιχτό για τους "κόκκινους" να ολοκληρώσουν μια μεταγραφή που μπορεί να φτάσει μεταξύ 5 και 10 εκατομμυρίων ευρώ. Στο τέλος του 2019 πληροφορίες από την Ελλάδα ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός θα ήθελε τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη, αλλά η πανδημία του κορονοϊού έκαναν τους Έλληνες πιο ευέλικτους». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags