Facebook Pixel "Τσουνάμι" στον ΠΑΟΚ! Πωλείται Έλληνας άσος, χάνει τζάμπα τον παικταρά - Αυτόν αρπάζει ο Λουτσέσκου
| 2020-07-23 15:25:00

"Τσουνάμι" στον ΠΑΟΚ! Πωλείται Έλληνας άσος, χάνει τζάμπα τον παικταρά - Αυτόν αρπάζει ο Λουτσέσκου

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τσουνάμι" στον ΠΑΟΚ! Πωλείται Έλληνας άσος, χάνει τζάμπα τον παικταρά - Αυτόν αρπάζει ο Λουτσέσκου

Από εκεί που υπήρχε η απόλυτη νηνεμία στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, η χτεσινή μέρα έφερε… κατακλυσμό. Η Αλ Χιλάλ, του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενδιαφέρεται για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Η Μαρσέιγ «βλέπει» Λημνιό και Γιαννούλη, με τον διεθνή εξτρέμ να απασχολεί και την Τορίνο, ενώ στο στόχαστρο των Φωκαών βρίσκεται και ο Ζοσέ Μαουρίσιο.

Ο «σκύλος» έκανε ρεπορτάζ και έχει απαντήσεις για όλα τα φημολογούμενα σενάρια. Κατ’ αρχάς με τη Μαρσέιγ, η οποία εξυπακούεται πως δεν έχει εναποθέσει τις ελπίδες της για διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο και επιστρέφει την επόμενη σεζόν ύστερα από χρόνια, στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ξεκάθαρα λοιπόν θέμα Γιαννούλη και Λημνιού για τους υπευθύνους των δευτεραθλητών Σαμπιονά δεν τίθεται. Και αυτό παρότι αμφότεροι εκτιμώνται ως φτηνές λύσεις, λύσεις δηλαδή που ίσως η Μαρσέιγ έχει τη δυνατότητα να «περάσει», ξεγελώντας το πολύ απαιτητικό πλαίσιο που υπάρχει από το Financial Fair Play.

Για τον Μαουρίσιο είναι διαφορετικά τα πράγματα, αφού μιλάμε για ελεύθερο ποδοσφαιριστή. Και ποδοσφαιριστή που γνωρίζει ο προπονητής της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας-Μπόας, αφού είχαν συνεργαστεί στη Ζενίτ. Δεν είναι σίγουρα προτεραιότητα για τη Μαρσέιγ είναι όμως μια εφικτή περίπτωση και κάνει «ζημιά» στον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που εκτιμάται πως θα γίνει για να παραμείνει ο «Μάουρι» ανανεώνοντας το συμβόλαιο του.

Για τον Μπίσεσβαρ τώρα και το ενδιαφέρον του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ. Χρήματα στην Αλ Χιλάλ υπάρχουν για να αγοραστεί… όλος ο ΠΑΟΚ. Παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Ολλανδού δεν ενδιαφέρει την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Και ο Λουτσέσκου δεν φέρεται να τον έχει τόσο ψηλά στη λίστα του, σε σχέση με άλλους πρώην ποδοσφαιριστές του, όπως για παράδειγμα είναι οι ελεύθεροι Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια.

Τέλος, αναφορικά με το ενδιαφέρον της Τορίνο. Υφίσταται και είναι απτό. Δεν είναι φετινό, είναι χρόνιο το scouting που έχει γίνει στον διεθνή εξτρέμ, ο οποίος έχει πείσει το σταφ του ιταλικού συλλόγου πως αξίζει μια επένδυση για την αγορά του και τη μετακόμιση στο καμπιονάτο. Οσο για το οικονομικό; Σε περίπτωση που η Τορίνο το αποφασίσει και επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Έρχεται για υπογραφές - Συμφώνησε ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags