Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αμπέλ Φερέιρα: Ατάκες-φωτιά για Φερέιρα και Βιεϊρίνια - "Αν ήταν Έλληνας στον ΠΑΟΚ θα είχε φύγει νύχτα..."
| 2020-07-23 22:40:00

Ατάκες-φωτιά για Φερέιρα και Βιεϊρίνια - "Αν ήταν Έλληνας στον ΠΑΟΚ θα είχε φύγει νύχτα..."

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά για Φερέιρα και Βιεϊρίνια - "Αν ήταν Έλληνας στον ΠΑΟΚ θα είχε φύγει νύχτα..."

ΠΑΟΚ - Αμπέλ Φερέιρα: Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες προπονητές αλλά και για όλα τα αγωνιστικά ζητήματα της επικαιρότητας μίλησε ο Νίκος Παπαδόπουλος στο Metropolis 95.5.

«Όλοι περιμένουμε να δούμε την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ολο αυτό το χρονικό διάστημα υπάρχουν συζητήσεις, ενδιαφέρον από ομάδες, αλλά δεν έχει καταλήξει σε κάποια συμφωνία. Την άλλη εβδομάδα νομίζω θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Υπάρχει προς το παρόν ενδιαφέρον, όχι προτάσεις. Μετά από τόσα χρόνια στον χώρο πρέπει η επόμενη μου επιλογή να είναι σωστή, θέλω να γουστάρω εκεί που θα είμαι γιατί αγαπώ αυτό που κάνω. Εχει να κάνει με τους ανθρώπους που θα συνεργαστώ, με την συμπεριφορά και την νοοτροπία και να μην είναι βάσανο αυτό που κάνω» είπε αρχικά και πρόσθεσε για το ζήτημα του Πρίγιοβιτς:  

«Για μένα είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, σκόρερ. Ξέρει το dna του ΠΑΟΚ, δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Ολα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο για να γίνει μία μεταγραφή. Έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ και μπορεί να προσφέρει πολλά ακόμη».  

Για τον Κουέστα: «Αυτό έχει να κάνει με τον προγραμματισμό που κάνει η ομάδα. Είναι ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας, έχει προσφέρει πολά στον΄Άρη, το έδειξε και στα πλέι οφ. Το τι θα κάνει, αν μείνει στον Άρη ή αν θα πάει στον ΠΑΟΚ αυτό είναι άλλο θέμα. Είναι σοβαρός τερματοφύλακας».  

Για τον Πασχαλάκη: «Θα ήθελα και τους δύο και τον Κουέστα και τον Πασχαλάκη. Θέλω να έχω στην ομάδα μου δύο καλούς τερματοφύλακες γιατί έτσι δεν θα σκέφτομαι πρόβλημα που πιθανώς να προκύψει κατά την διάρκεια του αγώνα».  

Για τον Μέγιερι: «Είναι επίσης αξιόλογος. Έχει κάνει χρονιά με τον Ατρόμητο και παλαιότερα με τον Ολυμπιακό. Είναι αξιόπιστη λύση για τον Άρη και, επίσης, δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής στην Ελλάδα. Όμως επειδή έχω ακούσει και για τον τερματοφύλακα της Ξάνθης τον Άμπαντ, είναι επίσης πολύ καλός».  

Για τον Βιεϊρίνια: «Είναι απόφαση του προπονητή και του συλλόγου αν τον ανανεώσει. Από εκεί και πέρα, είναι η διαχείριση από τον προπονητή. Να μιλήσει μαζί του αν θα παίζει και πόσο. Η διαχείριση ενός τέτοιου παίκτη, με μεγάλη προσωπικότητα, παίζει σημαντικό ρόλο. Ο καθένας επιλέγει ο ίδιος πότε θα σταματήσει. Βεβαίως πρέπει να ξέρουμε πόσο αντέχει το σώμα μας και να πούμε ότι αυτή την χρονιά είναι πιθανό να παίξουμε λιγότερο. Ο ρόλος μίας τέτοιας προσωπικότητας είναι να βοηθάει τον προπονητή και το κλίμα στα αποδυτήρια. Αυτό νομίζω ότι θα πρέπει να κάνει ο Βιεϊρίνια, αν παραμείνει. Χρειάζονται τουλάχιστον δύο-τρεις ποδοσφαιριστές με τέτοια προσωπικότητα, κατά την γνώμη μου σε μία ομάδα, είναι πολύ σημαντικοί για τα αποδυτήρια».  

Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ ήταν διαφορετικός σε σχέση με πέρσι. Είχε καλά αποτελέσματα, αλλά υπήρχε γκρίνια για την απόδοση της ομάδας, ότι δεχόταν πιο εύκολα γκολ. Το κλίμα ήταν αμφισβήτησης, παρότι ήταν στις υψηλές θέσεις. Ήρθε μετά και η αφαίρεση βαθμών που επηρέασε την ομάδα. Είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει να ισοπεδώνουμε τα πάντα σε μία χρονιά που δεν πήγε καλά. Υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές, ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιος σύλλογος και δεν σημαίνει ότι όλοι είναι άχρηστοι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βοηθάς τους παίκτες».  

Για τον Αμπέλ Φερέιρα και την συμπεριφορά στους Έλληνες προπονητές: «Αν ήταν Έλληνας στον ΠΑΟΚ θα είχε φύγει νύχτα. Αυτό είναι το παράπονο των Ελλήνων προπονητών, ότι δεν μας στηρίζουν. Ένα παράδειγμα είναι ο Δώνης, ο οποίος δεν στηρίχθηκε. Αυτή την συμπεριφορά έχουμε στην Ελλάδα απέναντι στους Έλληνες προπονητές. Γι' αυτό, βέβαια, φταίμε και οι ίδιοι, γιατί πρέπει πρώτα εμείς να σκεφτόμαστε το επάγγελμά μας. Δεν πρέπει να πηγαίνουμε σε ομάδες χωρίς λεφτά και να απαξιώνουμε την δουλειά μας, μόνο και μόνο για να είμαστε στον χώρο. Υπάρχει ξενομανία στην Ελλάδα».  

Για τον Ένινγκ και τις εμφανίσεις του Άρη: «Εγώ δεν θέλω να μπω στο οικονομικό, πόσα παίρνει ο καθένας, αλλά ο Άρης είχε πολύ καλή εικόνα. Για μένα ήταν από τις καλύτερες ομάδα του πρωταθλήματος, όσον αφορά το θέαμα. Ήταν άδικο αυτό που έγινε στο κύπελλο. Αυτό που συνέβη φέτος στον Άρη ήταν πολύ όμορφο. Θα πρέπει να κρατήσει τους παίκτες που πρόσφεραν αυτό το θέαμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags