Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Χαμός με τον παικταρά, νέος… Λάζαρος για ΑΕΚ - Απίστευτη μεταγραφή, "εκδίκηση" Μελισσανίδη!
| 2020-07-23 23:11:00

Χαμός με τον παικταρά, νέος… Λάζαρος για ΑΕΚ - Απίστευτη μεταγραφή, "εκδίκηση" Μελισσανίδη!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Χαμός με τον παικταρά, νέος… Λάζαρος για ΑΕΚ - Απίστευτη μεταγραφή, "εκδίκηση" Μελισσανίδη!

ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Και το όνομα που υπάρχει σήμερα στα ρεπορτάζ ξεχωρίζοντας ως μια περίπτωση που βρίσκεται ψηλά στην ιεράρχηση το Ιλια Ιβιτς αναφορικά με τις επιλογές για την ενίσχυση στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΚ είναι αυτό του Μπόγκνταν Πλάνιτς.

Σέρβος, 27χρονος στόπερ, ο οποίος από το 2017 αγωνίζεται στην Στεάουα, μετακομίζοντας εκεί από τη Βοϊβοντίνα έναντι ενός ποσού που ξεπέρασε – σύμφωνα με τα τότε ρουμάνικα media – τις 500.000 ευρώ.

Το «κλειδί» και το ιντριγκαδόρικο της υπόθεσης συνίσταται στο ότι ο Πλάνιτς έχει προταθεί στην ΑΕΚ ως ελεύθερος. Το δεδομένο είναι πως όταν ανακοινώθηκε η απόκτηση του από τους Κυπελλούχους (από χτες) Ρουμανίας, ανακοινώθηκε για τέσσερα χρόνια, ως δηλαδή το καλοκαίρι του 2021. Προφανώς, πλευρά του ποδοσφαιριστή εκτιμάει ως optional, ως δηλαδή συζητήσιμο και στο χέρι των δύο πλευρών να συμφωνηθεί, τον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας.

Κάτι που πάντως ως και τώρα δεν προκύπτει από πουθενά, αλλά ούτε και «φαίνεται» πουθενά. Και γνωρίζοντας την… ιδιορρυθμία (στην καλύτερη) του εκκεντρικού ιδιοκτήτη της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, είναι τουλάχιστον επικίνδυνο να ποντάρει κάποιος στο ότι ο Πλάνιτς είναι ελεύθερος, ή έστω μπορεί να εξασφαλίσει (σε περίπτωση που δεν είναι) την ελευθέρας του.

Σε περίπτωση που δεν είναι, αυτομάτως το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και η προτεραιότητα που υπάρχει για τον Πλάνιτς μειώνεται κατά πολύ. Και αυτό γιατί για την αγορά του Σέρβου ποδοσφαιριστή θα χρειαστεί ένα ποσό που πολύ δύσκολα θα εκταμιευτεί από την ΑΕΚ, έναν ποσό που ξεπερνάει σίγουρα το 1-1,5 εκατ. ευρώ, ποσό που για ποδοσφαιριστή ο οποίος μένει ελεύθερος σε έξι μήνες, εννοείται πως δεν προσφέρεται.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλό "μπαμ" από ΑΕΚ! Εντολή Μελισσανίδη σε Ίβιτς - Υπογράφουν δύο παικταράδες - Τρέλα στον κόσμο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags