Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τσάβι Ρόκα: Φαίνεται ότι ο Μακέντα δεν έχει μέλλον στην ομάδα
| 2020-07-24 10:00:00

Τα πάνω-κάτω στον ΠΑΟ! Τρομερό ρεπορτάζ - "Τελειώνει" Μακέντα ο Ρόκα - Δίνει 400.000+ ευρώ στον...

του Νίκου Στεργίου
Τα πάνω-κάτω στον ΠΑΟ! Τρομερό ρεπορτάζ - "Τελειώνει" Μακέντα ο Ρόκα - Δίνει 400.000+ ευρώ στον...

Παναθηναϊκός - Τσάβι Ρόκα: Το τι θα γίνει, για παράδειγμα, με την ανανέωση του συμβολαίου του Φεντερίκο Μακέντα δεν (φαίνεται να) «καίει» τον Τσάβι Ρόκα. Ναι, προφανώς ο Καταλανός θα ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ιταλού, αλλά δεν πρόκειται να το κάνει με τους όρους που περιμένει ο αρχισκόρερ του «τριφυλλιού». Προφανώς, ο ίδιος ο «Κίκο» θα ήθελε να παραμείνει στην αγαπημένη του Αθήνα, αλλά αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά, δεν πρόκειται να το πράξει. Προφανέστερα λοιπόν, οι δύο πλευρές δεν… χαλιούνται να συνεχίσουν τη συνεργασία μέχρι αυτή να λήξει του χρόνου (και αν είναι να το ξανασυζητήσουν στην πορεία, το κάνουν) ή μέχρι – και αν – προκύψει κάποια πρόταση αμοιβαίως δελεαστική στο υπόλοιπο του φετινού καλοκαιριού.

Η αντιμετώπιση όμως του Ρόκα στο θέμα του Σένκεβελντ είναι τελείως διαφορετική. Κάτι που άλλωστε φαίνεται από το γεγονός πως ενώ με τον Μακέντα πρακτικά δεν έχει υπάρξει η παραμικρή διαπραγμάτευση, με τον Ολλανδό στόπερ o τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βρίσκεται πρακτικά σε ανοιχτή γραμμή από τον Μάρτιο (και νωρίτερα).

Διάφορα τα στάδια της μέχρι στιγμής διαπραγμάτευσης, το βέβαιο είναι πως όντως η διαφορά που υφίσταται και είναι σημαντική μεταξύ των δύο πλευρών σταδιακά μειώνεται, αυτό όμως δεν σημαίνει πως βρισκόμαστε και ενώπιον συμφωνίας. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός – το έχουμε αναφέρει κατ’ επανάληψη και από την πρώτη στιγμή στον sportdog – θέλει να εξαργυρώσει μισθολογικά το αγωνιστικό του στάτους στον Παναθηναϊκό.

Κοινώς, να είναι ο πλέον ακριβοπληρωμένος κεντρικός αμυντικός του συλλόγου και όχι να «συμβιβαστεί» με ποσό που προσφέρθηκε – για παράδειγμα – στον Βέλεθ προκειμένου να υπογράψει στους «πράσινους». Το παράδειγμα μάλιστα της ανανέωσης του συμβολαίου του Πούγγουρα με (υπέρ)διπλασιασμό αποδοχών είναι ακόμη κάτι που η πλευρά του Σένκεβελντ μετράει και έχει φέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, εξακολουθώντας να ζητάει ένα ποσό που ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ (σ.σ. οι τρέχουσες είναι 220.000 ευρώ).

Και μπορεί να υπάρχει αμοιβαιότητα και εκατέρωθεν διάθεση για να βρεθεί η χρυσή τομή και οι δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει ο «σκύλος», συμφωνία δεν είναι κοντά. Και αυτή εξαρτάται αποκλειστικά από τον Παναθηναϊκό, αφού η διάθεση της πλευράς του Ολλανδού στόπερ δεν είναι… μειωτική ως προς τις απαιτήσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητη συμφωνία από Αλαφούζο - Έτσι... εκτοξεύει τον ΠΑΟ - Αφήνει πολύ πίσω ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags