Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς - Ούγκο Κάιπερς: Οι πρώτες αποφάσεις Μαρτίνς – Τέλος Έλληνας άσος, πάει σε μεγάλη ομάδα – Έκπληξη με Κάιπερς!
| 2020-07-24 20:59:00

Οι πρώτες αποφάσεις Μαρτίνς – Τέλος Έλληνας άσος, πάει σε μεγάλη ομάδα – Έκπληξη με Κάιπερς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Οι πρώτες αποφάσεις Μαρτίνς – Τέλος Έλληνας άσος, πάει σε μεγάλη ομάδα – Έκπληξη με Κάιπερς!

Πέδρο Μαρτίνς - Ούγκο Κάιπερς: Το απόλυτο αφεντικό θα είναι και φέτος στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος άσος ήδη έχει μιλήσει με τη διοίκηση για τους παίκτες που θέλει να έρθουν, ενώ μετά το τέλος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, θα λάβει τις αποφάσεις του σχετικά και με το ποιοι θα φύγουν από το υπάρχουν ρόστερ.

Ο Πορτογάλος κόουτς έχει ξεκαθαρίσει στις τελευταίες του συνεντεύξεις πως δεν θέλει να φύγει κανείς από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές, ωστόσο και ο ίδιος ξέρει καλά, πως εάν έρθουν μεγάλες προτάσεις, δεν θα είναι εύκολο να πουν «όχι». Βέβαια, στην πόρτα της εξόδου αναμένεται να βρεθούν κι άλλοι παίκτες, οι οποίοι είτε έπαιξε φέτος ελάχιστα είτε αγωνίστηκαν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μαρτίνς έχει δώσει το… πράσινο φως για την παραμονή του Ούγκο Κάιπερς, έστω στα πρώτα στάδια της προετοιμασίας. Ο Βέλγος επιθετικός αναμένεται να πάρει μία ευκαιρία από τον προπονητή του κι εάν τον πείσει θα μείνει ως δεύτερη ή τρίτη λύση στα φορ, πίσω από τους Ελ Αραμπί και Χασάν.

Η εξέλιξη αυτή όμως, προκαλεί… καραμπόλα και φέρνει εκτός ομάδας τον Δημήτρη Μάνο. Ο νεαρός φορ παρότι έκανε καλή σεζόν με τον ΟΦΗ και επέστρεψε στο Λιμάνι με καλή ψυχολογία, τα μηνύματα που έχει λάβει μέχρι τώρα δεν είναι ενθαρρυντικά. Ο 26χρονος επιθετικός θα πάρει μέρος στη μικρή προετοιμασία που θα κάνει ο πρωταθλητής Ελλάδας, αλλά δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ και αυτό λόγω… Κάιπερς.

Ο Βέλγος έχει σημαντικό προβάδισμα στα πλάνα του Μαρτίνς και δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση τον επόμενο μήνα. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Μάνος να φύγει και πάλι δανεικός, σε κάποια άλλη ομάδα και όχι στον ΟΦΗ. Το τελευταίο διάστημα είχε ακουστεί έντονα το ενδιαφέρον του Άρη!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για νέο συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη - "Μπαίνει" στον Ολυμπιακό κορυφαίο όνομα (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags