Facebook Pixel Χαμός με Έλληνα άσο, πήρε… ανάποδες ο Σαββίδης – Αυτόν φέρνει ο Ρέμπε στον ΠΑΟΚ, διώχνει τον…
| 2020-07-25 16:00:00

Χαμός με Έλληνα άσο, πήρε… ανάποδες ο Σαββίδης – Αυτόν φέρνει ο Ρέμπε στον ΠΑΟΚ, διώχνει τον…

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χαμός με Έλληνα άσο, πήρε… ανάποδες ο Σαββίδης – Αυτόν φέρνει ο Ρέμπε στον ΠΑΟΚ, διώχνει τον…

Η αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη – του ανθρώπου που πέραν του διοικητικού ρόλου και της θέσης του στο οργανόγραμμα του ΠΑΟΚ έχει αναγορευτεί από τον Απρίλιο σε τελικό σύμβουλο και επιβλέποντα των μεταγραφικών επιλογών του «δικέφαλου» -  στα σενάρια των τελευταίων ημερών που ήθελαν τους δευτεραθλητές Ελλάδας να εξετάζουν λύσεις για την εστία τους, ενδεικτική.

Ο Σαββίδης εκδήλωσε μέσω χτεσινού ποσταρίσματος τη δυσαρέσκεια του για τις συγκεκριμένες αναφορές που ήθελαν τον νέο (δεν έχει βέβαια ανακοινωθεί ακόμη, αλλά είναι τελείως τυπική υπόθεση) προπονητή τερματοφυλάκων, Μάριο Γκαλινόβιτς να έχει εισηγηθεί την αγορά του Ιβο Γκρμπιτς, του 24χρονου Κροάτη κίπερ της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Ο «σκύλος» έχει το ρεπορτάζ αναφορικά με το τι πραγματικά ισχύει στο τέρμα του ΠΑΟΚ εν όψει της επόμενης σεζόν. Πρόθεση τόσο του Αμπέλ Φερέιρα όσο και του Όλαφ Ρέμπε (κυρίως του Γερμανού) είναι να αποκτηθεί τερματοφύλακας. Υπάρχει όντως διάθεση να αναζητηθεί πρόταση για να παραχωρηθεί ο Πασχαλάκης, κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να «συγκινεί» ιδιαίτερα τον Ελληνα τερματοφύλακα, ο οποίος δεν θέλει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη.

Αυτομάτως, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο σε αυτόν που πέφτει ο κλήρος είναι ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος κα μοιραία είναι αυτός που θα παραχωρηθεί δανεικός, μιας και είναι δεδομένο πως αναζητείται τερματοφύλακας, ο οποίος δεν θα έχει κατ’ ανάγκη ρόλο βασικού, αλλά θα «πιέσει» τον Πασχαλάκη – ο οποίος ξεκινάει τη σεζόν με ρόλο βασικού – έχοντας τη δυνατότητα να επωμιστεί αυτόν τον ρόλο τόσο άμεσα όσο και σε βάθος χρόνου.

Γι’ αυτό και η περίπτωση του Γκρμπιτς ταιριάζει σε όλα τα μέτρα και πρότυπα που έχει θέσει η τεχνική επιτροπή του ΠΑΟΚ για τον ρόλο και τη θέση. Και ανεξαρτήτως αν ο Γιώργος Σαββίδης το αρνείται και εκδήλωσε τη δυσφορία του, εν τούτοις αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά του Κροάτη τερματοφύλακα είναι που πρέπει να κρατήσουμε για να γίνει αντιληπτό το τι τερματοφύλακα ψάχνει ο «δικέφαλος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός με τον μικρό στον ΠΑΟΚ - Δεν μπορεί να το πιστέψει ο Ιβάν - "Σκάνε" προτάσεις από παντού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags