Facebook Pixel Η πρώτη κίνηση Φερέιρα! Τελειώνει κορυφαίο άσο του ΠΑΟΚ - Αυτόν έφερε στη θέση του - Έξαλλος ο…
| 2020-07-26 22:30:00

Η πρώτη κίνηση Φερέιρα! Τελειώνει κορυφαίο άσο του ΠΑΟΚ - Αυτόν έφερε στη θέση του - Έξαλλος ο…

του Λάζαρου Γεωργίδη
Η πρώτη κίνηση Φερέιρα! Τελειώνει κορυφαίο άσο του ΠΑΟΚ - Αυτόν έφερε στη θέση του - Έξαλλος ο…

Η χρονιά ολοκληρώθηκε με γκρίνια και αμφισβήτηση για τον ΠΑΟΚ και πλέον διοίκηση και Αμπέλ Φερέιρα… τρέχουν για τον σχεδιασμό της επόμενης. Οι αλλαγές στο ρόστερ θα είναι πολλές και μάλιστα άμεσα αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές αποχωρήσεις από την Τούμπα.

Όπως έχει ξεκαθαρίσει άλλωστε και ο Ιβάν Σαββίδης τις προηγούμενες ημέρες, κανείς δεν είναι σίγουρος αυτή τη στιγμή και η απόφαση αυτή αφορά τόσο τους παίκτες όσο και τα μέλη της διοίκησης και του τεχνικού τιμ..

Για παράδειγμα, υπάρχει έντονος προβληματισμός ακόμα και για ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικές μονάδες, όπως είναι ο Λέο Μάτος. Ο 34χρονος μπακ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο, ωστόσο φέτος ήταν εξαφανισμένος στα περισσότερα ματς, ενώ σε πολλά ντέρμπι έμεινε στον πάγκο ή ακόμα και στην εξέδρα. Ο Φερέιρα δείχνει να μην τον εμπιστεύεται όσο ο προκάτοχός του, Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ ήδη έχει… επιλέξει τον διάδοχό του!

Πρόκειται για τον Ροντρίγκο, ο οποίος παρότι ξεκίνησε απογοητευτικά τη σεζόν, στα πλέι οφ πήρε χρόνο συμμετοχής και τον αξιοποίησε. Σε κάθε ματς εμφανιζόταν και πιο βελτιωμένος, κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του και παράλληλα έβαλε… ζόρια στον Μάτος. Ο συμπατριώτης του πίστευε πως δεν έχει αντίπαλο και πόνταρε στην έλλειψη αντικαταστάτη ώστε να εξασφαλίσει την επέκταση του συμβολαίου του με τους δικούς του όρους, όμως τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει.

Ο Ροντρίγκο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, υπολογίζεται πλέον κανονικά για την επόμενη σεζόν και αυτή τη στιγμή, έχει προβάδισμα από τον Μάτος για την θέση του βασικού. Λογικό είναι ο 34χρονος μπακ να έχει… πάρει ανάποδες και να περιμένει την προετοιμασία για να δώσει απαντήσεις σε όσους τον αμφισβητούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός με τον μικρό στον ΠΑΟΚ - Δεν μπορεί να το πιστέψει ο Ιβάν - "Σκάνε" προτάσεις από παντού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags