Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τάσος Χατζηγιοβάνης: Τον "τελειώνει" ο Ρόκα - Πόσο τον πουλάει
| 2020-07-27 12:15:00

Βόμβα Ρόκα! "Τελειώνει" κορυφαίο Έλληνα του ΠΑΟ - Τον δίνει... όσο όσο - Γι' αυτό δεν τον θέλουν!

του Νίκου Στεργίου
Βόμβα Ρόκα! "Τελειώνει" κορυφαίο Έλληνα του ΠΑΟ - Τον δίνει... όσο όσο - Γι' αυτό δεν τον θέλουν!

Παναθηναϊκός - Τάσος Χατζηγιοβάνης: Το φετινό καλοκαίρι δεν έχει σχέση με το προηγούμενο. Σε κάθε επίπεδο. Για κάθε ομάδα. Και για κάθε ποδοσφαιριστή. Το ίδιο ισχύει και για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Πέρυσι, ο "αρτηριοσκληρωτικός" Νίκος Νταμπίζας ήταν σαφής και ξεκάθαρος σε κάθε κρούση που δέχονταν για τον Ελληνα εξτρέμ.

"Δυο εκατ. ευρώ" το μήνυμά του. Προτάσεις -πέραν μιας από τη Λέγκια σε... 48 άτοκες δόσεις- δεν έφτασαν στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο "Ντάμπι" δεν πτοήθηκε. Το ίδιο μήνυμα προς όλους και αυτό παρότι, τότε, ο "Χάτζη" έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του χωρίς, ακόμη, να έχει ανανεώσει.

Φέτος, έχει υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του. Στην τεχνική διεύθυνση δεν είναι ο Νταμπίζας, αλλά ο… προσαρμοστικός και ανοιχτός σε προτάσεις Τσάβι Ρόκα. Ο Καταλανός δεν έχει θέσει κανένα πλαφόν, δεν είναι κατηγορηματικός και κάθετος προκαταβολικά, πρακτικά δεν αξιώνει τίποτα συγκεκριμένο, με το δικό του μήνυμα να είναι "ελάτε να συζητήσουμε τα πάντα". Το δυσάρεστο για τον τεχνικό διευθυντή των "πράσινων" και παράλληλα κοινό με τον προκάτοχό του είναι πως παρότι συζητήσιμος, εν τούτοις δεν υπάρχει ανταπόκριση.

Κοινώς, έλλειψη ενδιαφέροντος και προτάσεων για τον 23χρονο εξτρέμ. Τις προηγούμενες μέρες δημοσιεύτηκε πως η Σπάρτα Πράγας έχει στο στόχαστρό της τον "Χάτζη" και πως φέρεται να ετοιμάζει πρόταση έναντι ποσού πάντως που δεν θα ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ για τον αποκτήσει. Ο "σκύλος" ψάχτηκε στην Πράγα και παρουσιάζει ακριβώς το τι ισχύει.

Τον Χαζηγιοβάνη τον έχουν παρακολουθήσει οι τριταθλητές Τσεχίας. Τον έχουν υποβάλει σε εντατικό scouting, αναγνωρίζουν το potential και τις ικανότητές του, ωστόσο εξτρέμ φέτος, απέκτησαν (έναν 19χρονο Βούλγαρο από την Τσέρνο Μόρε, τον Μάρτιν Μίντσεβ). Δεν πρόκειται να κάνουν κίνηση για άλλον, ούτε για τον Χατζηγιοβάνη προφανώς.

Δεν είναι τόσο θέμα οικονομικό -γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Ρόκα συζητάει τα πάντα- αλλά θέμα προτεραιοτήτων. Και αγωνιστικά, αυτές, δεν περιλαμβάνουν ούτε γενικότερα προσθήκη εξτρέμ, ούτε ειδικότερα τον Χατζηγιοβάνη για τη Σπάρτα. Κάτι που δεν θ’ αλλάξει ούτε σε ενδεχόμενη πώληση του νέου μεγάλου ταλέντου του τσέχικου ποδοσφαίρου, του 18χρονου Ανταμ Χλόζεκ, αφού ακόμη και αν προκύψει, η αντικατάστασή του, θα είναι Νο1 προτεραιότητα, με την απόκτηση δηλαδή ενός φορ περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανος Αλαφούζος! Αυτό είναι το σχέδιο που απογειώνει τον ΠΑΟ - Τρίβουν τα μάτια τους οι οπαδοί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags