Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Έγκλημα" ΠΑΟΚ! Έχασε τον παικταρά μέσα από τα χέρια του
| 2020-07-27 22:35:00

"Έγκλημα" ΠΑΟΚ! Έχασε τον παικταρά μέσα από τα χέρια του - Παίρνει μεταγραφάρα με 16.000.000!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Έγκλημα" ΠΑΟΚ! Έχασε τον παικταρά μέσα από τα χέρια του - Παίρνει μεταγραφάρα με 16.000.000!

ΠΑΟΚ: Είχε περάσει στα «ψιλά» τότε. Ιανουάριος του 2018, στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, φευγαλέα περνάει ένα όνομα για την ενίσχυσή του. Και μάλιστα, τόσο φευγαλέα που ως θέση του λεγάμενου αποδίδεται η καρδιά της άμυνας και όχι η «κανονική» του, που δεν ήταν και δεν είναι άλλη από το κέντρο του γηπέδου. Το παρουσιαστικό ενδεχομένως και η σωματοδομή του (ύψος 1.90) ενίσχυσαν την εν λόγω θεώρηση, αλλά σε κάθε περίπτωση, μικρό το κακό, αφού για πολύ στα ρεπορτάζ ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν έμεινε.

Και αυτό, παρότι προέρχονταν από μια αγορά, την τσέχικη, στην οποία τότε ο «δικέφαλος» μέσω της παρουσίας του (Σλοβάκου) Λούμπος Μίχελ προσπαθούσε να μπει δυναμικά. Διαπραγματεύσεις και προσπάθεια έγιναν λοιπόν, η Σλάβια Πράγας, ομάδα με ξεχωριστή οικονομική δυνατότητα, δεν φάνηκε να έχει διάθεση ουσιαστικής συζήτησης και τελικά τότε προτιμήθηκε ο Δικέφαλος να μην προχωρήσει σε μια δαπανηρή (+3 εκατ. ευρώ) κίνηση για έναν άπειρο 23χρονο Τσέχο.

Και αν δεν υπήρχαν και αυτές οι σκόρπιες αναφορές στα ρεπορτάζ της εποχής, επαναλαμβάνουμε αναφορές μιας ημέρας σε στιλ «προτάθηκε και εξετάστηκε», χωρίς πρακτικά να αναδεικνύεται η προσπάθεια που όντως έκανε ο Δικέφαλος, δεν θα υπήρχε καμία απολύτως γνώση για το ότι ο Τόμας Σούτσεκ απασχόλησε έντονα, τότε, τον ΠΑΟΚ.

Ναι, για τον 25χρονο αμυντικό μέσο μιλάμε, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο μετακόμισε στην Πρέμιερσιπ και την Γουέστ Χαμ ως δανεικός από την Σλάβια Πράγας. Δεν βγήκε από την ενδεκάδα τους σε αυτό το διάστημα, προ και μετά πανδημίας και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του προπονητή των Λονδρέζων, Ντέιβιντ Μόγιες, αποκτήθηκε την περασμένη Παρασκευή με τα «σφυριά» να κάνουν χρήση της option αγοράς των 16 (!) εκατ. ευρώ και να υπογράφουν τον 25χρονο Τσέχο μέσο για τέσσερα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόφαση-έκπληξη Σαββίδη για Φερέιρα! – Αυτόν φέρνει στην Τούμπα – Αλλάζουν όλα στον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags