Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τα έτρωγε όρθιος ο Σούμπασιτς, τραούκο για ΠΑΟΚ"
| 2020-07-28 13:30:00

"Τα έτρωγε όρθιος ο Σούμπασιτς - Τράουκο για ΠΑΟΚ - Ποιος Γκραντέλ... - Τζέμερσον αντί Σεμέδο"

του Γιώργου Κτενά
"Τα έτρωγε όρθιος ο Σούμπασιτς - Τράουκο για ΠΑΟΚ - Ποιος Γκραντέλ... - Τζέμερσον αντί Σεμέδο"

Ολυμπιακός: Όλους τους μεταγραφικούς στόχους τού Ολυμπιακού από τη Γαλλία ανέλυσε στο sportdog ο Ντίνος Ανδριανόπουλος, που γνωρίζει απέξω και ανακατωτά το γαλλικό ποδόσφαιρο.

"Ο Σούμπασιτς ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Μονακό και τραυματίστηκε στον ημιτελικό του Μουντιάλ. Έπαιξε τραυματίας και, τελικά, τα έτρωγε όρθιος γιατί δεν μπορούσε να πέσει. Μετά έμεινε πολλούς μήνες εκτός και ουσιαστικά δεν κατάφερε να ξαναβρεί τη φόρμα του. Δεν ήταν βασικός, είχε χάσει την αίγλη του. Αν είναι στα καλά του, είναι τεράστιος τερματοφύλακας. Σημαντικός παίκτης, αλλά το θέμα είναι σε ποια κατάσταση βρίσκεται. Με τον Σα εδώ, δεν παίζει βασικός πάντως", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Ν. Ανδριανόπουλος. 

Το όνομα του Τράουκο, επίσης, έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό, ενώ λίγο καιρό πριν είχε "παίξει" για τον ΠΑΟΚ ως αντάλλαγμα για τον Γιαννούλη. 

"Είχε γραφτεί για τον ΠΑΟΚ ως αντι-Γιαννούλης. Είναι παίκτης που τρέχει, είναι εξελίξιμος. Το θέμα είναι ότι η Σεντ Ετιέν κινδύνευε και δεν είχε σταθερή παρουσία. Είναι αντι-Τσιμίκας, μπορεί να έρθει και να παίξει αν αποχωρήσει ο Τσιμίκας και, φυσικά, να εξελιχθεί".  



Ποια είναι η άποψή σου για τον Γκραντέλ;

"Τον γράφουν εδώ και καιρό για Ολυμπιακό, ξεκάθαρα αν έρθει θα είναι για αναπληρωματικός. Ήταν από τους καλύτερους της Τουλούζ, αλλά η Τουλούζ υποβιβάστηκε πολύ εύκολα. Είναι και μεγάλος σε ηλικία. Εξτρεμ είναι, έχει καλά τελειώματα, αλλά ως εκεί. Παίκτης με ταβάνι".

Τέλος, πες μου δυο λόγια για τον Τζέμερσον;

"Καλή περίπτωση παίκτη, προσωπικά θεωρώ ότι είναι η καλύτερη από τις τέσσερις. Δεν μπόρεσε να βρει όσο χώρο θα έπρεπε στη Μονάκο. Στον Ολυμπιακό θα είναι καλύτερα. Στόπερ είναι αλλά μπορεί να παίξει και πιο μπροστά. Θεωρώ ότι μπορεί να γίνει αντι-Σεμέδο αν πωληθεί ο Πορτογάλος". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κόλαση στον Ολυμπιακό - Έξαλλος ο Μαρτίνς με αυτό που έγινε - "Βράζουν" και παίκτες!

 



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags