Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Έξαλλος ο Ρόκα! Πώς έχασε τον παικταρά - Πόσα του έδωσε ο Μαρινάκης
| 2020-07-29 13:22:00

Έξαλλος ο Ρόκα! Πώς έχασε τον παικταρά - Πόσα του έδωσε ο Μαρινάκης - "Σφήνα" του ΠΑΟΚ!

του Νίκου Στεργίου
Έξαλλος ο Ρόκα! Πώς έχασε τον παικταρά - Πόσα του έδωσε ο Μαρινάκης - "Σφήνα" του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Παύλος Μαυρουδής αποτελεί έναν ακόμα από τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού που έγιναν… σίριαλ το φετινό καλοκαίρι και τελικά άφησαν το Τριφύλλι.

Ο 19χρονος άσος δεν αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης των Πρασίνων και μεταπήδησε στον Ολυμπιακό, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες, με την προοπτική να αποτελέσει βασικό στέλεχος της Κ19 και εν συνεχεία να ανεβεί στην ανδρική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός "έκλεψε" το νεαρό άσο, για τον οποίο έγινε πολύς ντόρος το τελευταίο διάστημα, μιας και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, φέρεται να είναι ενοχλημένος από τη στάση της πλευράς του παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο του Μαυρουδή θα ανέρχεται στις 25.000 ευρώ ετησίως. Ποσό που δεν πλησιάζει τις απολαβές άλλων σημαντικών ταλέντων στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, αλλά πρόκειται για σαφώς υψηλότερη προσφορά από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την απόκτηση του Μαυρουδή κινήθηκε και ο ΠΑΟΚ, με τον ταλαντούχο παίκτη όμως να προτιμά την προοπτική του Ολυμπιακού για τη συνέχεια της καριέρας του.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη ενός παίκτη που έγινε θέμα συζήτησης από πολύ νεαρή ηλικία, δίχως αυτό να σημαίνει πως του λείπει το ταλέντο.

Απεναντίας, για τον Μαυρουδή οι ειδικοί λένε πως πρόκειται για έναν από τους πλέον ολοκληρωμένους μέσους στην ηλικία του και ότι θα μπορούσε να έχει κάνει ήδη το βήμα παραπάνω εάν δεν είχε ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκλεισε τον παικταρά ο Αλαφούζος! Έρχεται άμεσα Ελλάδα - Στα ουράνια οι Παναθηναϊκοί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags