Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρελή αποκάλυψη για Σβαμπ - "Έγκλημα" Μπράνκο
| 2020-07-29 19:06:00

Τρελή αποκάλυψη για Σβαμπ - "Έγκλημα" Μπράνκο - Παραλίγο να... τινάξει στον αέρα τη μεταγραφή!

Sportdog Team
Τρελή αποκάλυψη για Σβαμπ - "Έγκλημα" Μπράνκο - Παραλίγο να... τινάξει στον αέρα τη μεταγραφή!

ΠΑΟΚ: Ο Στέλιος Κατρακυλάκης μίλησε στον FOCUS FM 103,6 για τον Στέφαν Σβαμπ και το τι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, είναι άριστος γνώστης του αυστριακού ποδοσφαίρου, έχοντας αγωνιστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, ενώ και ο γιος του εργάζεται ως τεχνικός στην Κ15 της Βάκερ Ίνσμπουργκ πιστεύει πως ο Σβαμπ θα πετύχει στον ΠΑΟΚ και πως ο κόσμος θα τον αγαπήσει.

Αναλυτικά όσα είπε στον FOCUS FM 103,6 :

Για τον Στέφαν Σβαμπ: «Τον γνωρίζω καλά και θα πω μια λεπτομέρεια. Πριν έναν μήνα, πριν έρθει ο κ. Ρέμπε, είχε προταθεί ο παίκτης μαζί με έναν τερματοφύλακα στον κ. Μπράνκο, αλλά είχαν απαντήσει αρνητικά τότε από τον ΠΑΟΚ. Είχα και έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Μαρίνο τον Ουζουνίδη, τον πρότεινα και στον ΑΠΟΕΛ. Είναι απορίας άξιον για το πώς ο ΠΑΟΚ δεν έκανε νωρίτερα πρόταση για τον πάρει. Για μένα όσο μπορώ να έχω άποψη, είναι ένας παίκτης που θα προσφέρει. Το θεωρώ δεδομένο ότι θα πετύχει και πιστεύω ότι θα δικαιωθώ.

Ο Ρέμπε δεν επικοινώνησε με τον μάνατζερ του παίκτη, αλλά με τον αδελφό του παίκτη, για αυτό δεν είχε ενημέρωση ο ατζέντης του. Ο Σβαμπ ήθελε να παίξει εκτός Αυστρίας, θεώρησε πολύ καλή την πρόταση του ΠΑΟΚ και εν τέλει όλα πήγαν καλά. Ο Ρέμπε ήθελε να παρακάμψει τα μανατζερικά και πήγε με την μια στον αδελφό του Σβαμπ για οικονομικούς και όχι μόνο λόγους.

Είναι αριστεροπόδαρος, κλασικός box to box με πάρα πολλές δυνάμεις. Αν έκανα μια απλή σύγκριση θα έλεγα ότι μοιάζει με... Τσαλουχίδη. Ο Σβαμπ έχει καλύτερα στοιχεία τεχνικά από ότι ο Γιώτης είναι η αλήθεια και αυτό φαίνεται από τα γκολ και τις ασίστ. Είναι ένας σκληρός παίκτης και πολύ δυνατός στις μονομαχίες. Ο Σβαμπ είναι ένας παίκτης του προπονητή ξεκάθαρα, είναι μια καλή επιλογή του ΠΑΟΚ. Θα ταιριάζει στο ελληνικό πρωτάθλημα γιατί έχει πάθος και δύναμη. Ο ΠΑΟΚ στο κέντρο δεν είχε τέτοιο παίκτη μέχρι στιγμής, «πατάει» περιοχή και έχει έφεση στο σκοράρισμα με σουτ εκτός περιοχής.

Είναι... τσαμπουκάς ο Σβαμπ. Ταιριάζει στο DNA του ΠΑΟΚ και πιστεύω θα τον αγαπήσει ο κόσμος της ομάδας.

Για τον Λίντνερ: «Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ εδώ και έναν μήνα, αλλά δεν υπήρχε καμία απάντηση όταν ήταν τεχνικός διευθυντής ο κ. Μπράνκο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags