Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποχαιρέτησε τη Ραπίντ κι έρχεται Θεσσαλονίκη ο Σβαμπ (ΦΩΤΟ)
| 2020-07-29 21:00:00

"Σκάει" μεταγραφή στον ΠΑΟΚ - Είπε "αντίο" στην ομάδα του και υπογράφει στον Δικέφαλο!

Sportdog Team
"Σκάει" μεταγραφή στον ΠΑΟΚ - Είπε "αντίο" στην ομάδα του και υπογράφει στον Δικέφαλο!

ΠΑΟΚ: Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τον Στέφαν Σβαμπ Αυστριακό κλείνει δεδομένου πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τη Ραπίντ Βιέννης.

Ο έμπειρος μέσος αποχαιρέτησε μέσω μηνύματος στα social media τη Ραπίντ και ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για λογαριασμό του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Γεια σας φίλοι, 

Μετά από έξι υπέροχα χρόνια, ο κύκλος μου στη Βιέννη κλείνει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια της Ραπίντ για τις εκπληκτικές, όμορφες και αξέχαστες στιγμές με τη φανέλα της. Ήταν μια πολύ έντονη περίοδος της ζωής μου με πολλές προκλήσεις αλλά πάνω απ΄όλα υπέροχες στιγμές. Θα πάρω αρκετές από αυτές τις στιγμές μαζί μου όπως την εκπληκτική στήριξη των οπαδών μας που ήταν πάντα ιδιαίτερη. Σας ευχαριστώ!

Οι τελευταίες ημέρες δεν ήταν εύκολες για εμένα και έπρεπε να λάβω αποφάσεις που ήταν πραγματικά δύσκολες για μένα. Όλοι πρέπει να δείξουμε υπομονή λόγω της κατάστασης. Δεν βιώνουμε εύκολους καιρούς, ωστόσο, θα ήθελα να σημειώσω ότι τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι επιφανειακά για μένα. Η Ραπίντ Βιέννης είναι πολύ σημαντική για εμένα. Όλοι ήμασταν πρόθυμοι να μειώσουμε τα συμβόλαια μας τους προηγούμενους μήνες και εγώ προσωπικά πάντα επικεντρωνόμουν στο αθλητικό κομμάτι. Παρά τις συζητήσεις, δεν μπορέσαμε να βρούμε μια κοινή λύση. Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον Ζόραν Μπάρισιτς για τις ανοιχτές συνομιλίες».

Για να καταλήξει στο γράμμα του: «Αφήνω το σύλλογο με βαριά καρδιά γιατί πραγματικά αγαπώ την ομάδα, τους οπαδούς και το προσωπικό. Είμαι ευγνώμων σε όλους και δεν θα σας ξεχάσω ποτέ, απόλαυσα κάθε στιγμή αυτής της υπέροχης ομάδας. Το ταξίδι μου συνεχίζεται τώρα και θα σας ενημερώσω τις επόμενες μέρες που θα με βγάλει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags