Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Στέφαν Σβαμπ: "Βαρύ σκαρί - Δεν έχει παίξει σε άλλη ομάδα - Αφού είναι τσάμπα..."
| 2020-07-30 10:22:00

"Βαρύ σκαρί ο Σβαμπ - Ποια είναι η θέση του - Δεν έχει παίξει σε άλλη ομάδα - Αφού είναι τσάμπα..."

του Γιώργου Κτενά
"Βαρύ σκαρί ο Σβαμπ - Ποια είναι η θέση του - Δεν έχει παίξει σε άλλη ομάδα - Αφού είναι τσάμπα..."

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Στέφαν Σβαμπ, που οδεύει προς τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Καναβαράκης στο sportdog καθώς γνωρίζει άριστα το αυστριακό πρωτάθλημα.

Ηγετική προσωπικότητα, που έχει καλά ανασταλτικά στοιχεία αλλά και πάσα και εκτέλεση, που όμως δεν έχει παίξει ποτέ μακριά από την πατρίδα του, αν έρθει στον Δικέφαλο μπορεί να πάρει τη φανέλα του βασικού. 

Δημήτρη, πώς είναι ο Σβαμπ στο γήπεδο;

"Είναι αρχηγός εκεί, ο καλύτερος φέτος μαζί με τον Φούντα, ο mvp της ομάδας του. Ηγετική προσωπικότητα στη Ραπίντ, με ευχέρεια να ανταποκριθεί και στη θέση 6 και στη θέση 8. Έχει καλή τεχνική, είναι πολύ ενεργός στο ανασταλτικό παιχνίδι". 



Οπότε βοήθησε την ομάδα του στη φετινή πολύ καλή πορεία της;

"Έκανε τεράστια υπέρβαση η Ραπίντ φέτος και ένας από τους λόγους ήταν ο Σβαμπ και το επίπεδο που έπαιξε, το πώς ενέπνευσε τους συμπαίκτες του που είχαν τεράστια προβλήματα τραυματισμών στα πλέι οφ. Είναι λίγο αργός, βαρύ σκαρί, αλλά δεν υπήρχε αυτό το θέμα θα έπαιζε σε μεγάλη ομάδα".

Θεωρείς ότι αν έρθει στον ΠΑOΚ θα είναι παίκτης που θα πάρει τη φανέλα του βασικού;

"Είναι πολύ καλός και από τη στιγμή που είναι τσάμπα, γιατί να μην αποκτηθεί; Αυτή τη στιγμή είναι για βάσικος, με βάση την αξία του, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο και το επίπεδο προσαρμογής. Γιατί δεν έχει φύγει από την Αυστρία, δεν έχει παίξει σε άλλη ομάδα".

Αν τελικά έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑOΚ με ποιον θα ταίριαζε στην 11άδα;

"Με τον Εσίτι στη θέση 6 και εκείνον στη θέση 8, γιατί έχει και πάσα και εκτέλεση σε καλό επίπεδο. Είναι εξαιρετικά φιλότιμος ανασταλτικά αλλά έχει δημιουργικά χαρίσματα". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tώρα μιλά ο Ιβάν! Νέες βόμβες μετά τον Σβαμπ - Αυτός είναι ο πραγματικός ΠΑΟΚ - "Τρέμουν" στο λιμάνι


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags