Facebook Pixel Sportdog.gr | Σκέψεις για μήνυμα κατά του ρατσισμού και στο Champions League - Τι θέλουν να κάνουν οι παίκτες!
Ποδόσφαιρο
| 2020-07-30 11:46:00

Σκέψεις για μήνυμα κατά του ρατσισμού και στο Champions League - Τι θέλουν να κάνουν οι παίκτες!

Sportdog Team
Σκέψεις για μήνυμα κατά του ρατσισμού και στο Champions League - Τι θέλουν να κάνουν οι παίκτες!

Champions League: Ο Τζερόμ Μπόατεγκ σχολίασε πως θα πρέπει και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να στείλουν μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου καλεί τους παίκτες να γονατίσουν στα παιχνίδια που θα αγωνιστούν, προκειμένου να στείλουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα κατά της φυλετικής διάκρισης.

«Είναι πολύ ισχυρό και πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε τις ενέργειες που κάνουμε κατά των φυλετικών διακρίσεων και στο Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά στον τελικό, τον οποίο θα παρακολουθεί όλος ο κόσμος» είπε ο διεθνής Γερμανός αμυντικός, ο οποίος βρέθηκε επίσης στο παρελθόν στο στόχαστρο ρατσιστικής επίθεσης.

«Μιλήσαμε για αυτό πριν από τη διακοπή, μίλησα με τον Τζόσουα Κίμιχ και τον Λεον Γκορέτσκα για αυτό», δήλωσε ο 31χρονος άσος.

«Με ρώτησαν πώς να υποστηρίξουν το κίνημα, πώς ένιωσα όταν συνέβη σε εμένα όταν ήμουν νεότερος. Οπότε μπορούσα να τους πω την ιστορία μου, ποιες ήταν οι εμπειρίες μου και γιατί είναι τόσο οδυνηρό και δύσκολο να ακούσω αυτά τα πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags