Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κοντά σε συμφωνία με την Μπόκα Τζούνιορς για τον Φράνκο Σολδάνο είναι στο Λιμάνι.
| 2020-07-30 13:25:00

Κίνηση-ματ από Ολυμπιακό - "Ψήνεται" το deal για τον… τελειωμένο - Πόσα θα πάρουν στο Λιμάνι!

Sportdog Team
Κίνηση-ματ από Ολυμπιακό - "Ψήνεται" το deal για τον… τελειωμένο - Πόσα θα πάρουν στο Λιμάνι!

Ολυμπιακός: Κοντά σε συμφωνία με την Μπόκα Τζούνιορς για τον Φράνκο Σολδάνο είναι στο Λιμάνι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πληροφορίες από την Αργεντινή οι Ερυθρόλευκοι είναι κοντά σε συμφωνία με την Μπόκα για την αγορά του άσου του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα της πατρίδας του, όμως ο Ολυμπιακός είναι ανένδοτος στις απαιτήσεις του και αξιώνει 300.000 δολάρια για την παραχώρηση του. Κατά καιρούς έγιναν κι άλλες προσπάθειες για την απόκτησή του αλλά δεν καρποφόρησαν.

Έτσι τώρα υπάρχει αισιοδοξία ότι θα έχει αίσιο τέλος η υπόθεση. Μάλιστα ο τεχνικός της αργεντίνικης ομάδας Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο τον θέλει και γι’ αυτό από τους πρωταθλητές Αργεντινής έχουν ανέβει στην πρότασή του.

 «Η αρχική πρόθεση της Μπόκα ήταν να τον πάρει με λιγότερα από 300.000 δολάρια, πιστεύοντας ότι δεδομένων των συνθηκών θα μπορούσαν να πετύχουν ένα μικρότερο ποσό για τη συμφωνία. Από τον Ολυμπιακό δείχνουν να είναι αμετακίνητοι στις απαιτήσεις τους, ζητώντας 300.000 δολάρια. Ετσι, για να ικανοποιήσουν τον Μιγκέλ, έγινε μια νέα καλύτερη πρόταση και πιστεύουν ότι θα προχωρήσει», σχολιάζουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags