Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ξέσπασμα Βαμβακούλα για τελικό - "Δεν φοβόμαστε με Μαρινάκη - 3-0 τη Γουλβς - Παικταράς Ματέο"
| 2020-07-30 19:35:00

Ξέσπασμα Βαμβακούλα για τελικό - "Δεν φοβόμαστε με Μαρινάκη - 3-0 τη Γουλβς - Παικταράς Ματέο"

του Γιώργου Κτενά
Ξέσπασμα Βαμβακούλα για τελικό - "Δεν φοβόμαστε με Μαρινάκη - 3-0 τη Γουλβς - Παικταράς Ματέο"

Ολυμπιακός: Πρόκληση για τους παίκτες του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τη ρεβάνς με τη Γουλβς και την πιθανότητα να περάσουν στα προημιτελικά ο Νίκος Βαμβακούλας. Ο παλαίμαχος άσος μίλησε στο sportdog για τη μάχη των Πειραιωτών με τους Άγγλους και διαμαρτυρήθηκε για τη στάση της ΕΠΟ γύρω από τον τελικό του Κυπέλλου.

Αρχικά, ο Νίκος Βαμβακούλας απηύθυνε τις ευχές του στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος σήμερα έχει γενέθλια. "Του εύχομαι χρόνια πολλά. Να τα εκατοστήσει. Να είναι πάντα γελαστός και να έχει υγεία. Πάντα να έχει επιτυχίες. Μαζί του δεν φοβόμαστε τίποτα", ανέφερε και στη συνέχεια κλήθηκε να κατονομάσει το μεγαλύτερο επίτευγμα του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού στην ομάδα:

"Έβαλε μία τάξη εδώ και δέκα χρόνια. Όσοι δεν ξέρουν λένε πολλά. Όσοι ξέρουν όμως γνωρίζουν ότι πήρε ένα διαλυμένο Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα δούλεψε πάρα πολύ και δουλεύει. Όλες οι άλλες ομάδες λένε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα".

Πώς βλέπετε τη ρεβάνς με τη Γουλβς;

"Πάντα τα παιχνίδια αυτά είναι δύσκολα. Ο Ολυμπιακός ήταν άτυχος που στο πρώτο ματς δεν είχε κόσμο. Ήταν πολύ καλός. Αν είχε κόσμο στο πλευρό του θα νικούσε με 3-0. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει όλα τα αποτελέσματα να τα παλεύει. Αυτό έχει δείξει στην Ευρώπη".

Πόσο θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό η αποχή από την αγωνιστική δράση;

"Πολύ. Γιατί στην Αγγλία έπαιζαν ποδόσφαιρο. Προσπαθεί ο προπονητής με φιλικά να κρατήσει σε φόρμα τους παίκτες. Άλλο το φιλικό και άλλο το επίσημο. Οι παίκτες όμως έχουν ωριμάσει. Είναι μία πρόκληση για τους παίκτες του Ολυμπιακού να παίζουν στην Ευρώπη και να περάσουν στον επόμενο γύρο".

Ο βετεράνος άσος κλήθηκε να σχολιάσει τα μεταγραφικά. Εκείνος ήθελε να τηρήσει αποστάσεις. "Αυτήν την εποχή γράφονται πολλά. Ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα. Αυτού που ξέρουν καλύτερα είναι ο προπονητής και ο πρόεδρος. Αυτοί θα κρίνουν ποιοι πρέπει να μείνουν και ποιοι να φύγουν", τόνισε. Στάθηκε όμως στην περίπτωση του Ματέο Γκαρσία που είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό.

"Είναι πολύ καλός παίκτης. Στον αγωνιστικό χώρο όμως φαίνονται όλα. Γιατί αλλιώς μπορεί να είναι σε μία ομάδα και αλλιώς σε άλλη. Πρέπει να δούμε αν μπορεί να δέσει γρήγορα και να αποκτήσει χημεία", επισημαίνει.

Στο τέλος ο Νίκος Βαμβακούλας εξέφρασε την άποψή του για το θέμα του τελικού του Κυπέλλου. "Αυτά που έγιναν δεν είναι λογικά πράγματα. Όλη η Ελλάδα συζητά αρνητικά αυτό που έγινε με τον τελικό. Δεν είναι θέμα του Ολυμπιακού. Το ίδιο θα ίσχυε αν υπήρχαν υποχρεώσεις και για άλλες ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός παίζει στο Europa League. Χρειάζεται μία βοήθεια. Οι κόντρες αλλού. Όχι τώρα που παίζει ο Ολυμπιακός Ευρώπη", κατέληξε ο παλαίμαχος άσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πήρε την "καψούρα" του ο Μαρινάκης! Έκλεισε εξτρέμ μπαλαδόρο - Πρώην top ελληνικής ομάδας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags