Facebook Pixel Γιάννης Αλαφούζος – Παναθηναϊκός: Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό – Αναβλήθηκε το ραντεβού κορυφής του Αλαφούζου
| 2020-07-30 22:18:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό – Αναβλήθηκε το ραντεβού κορυφής του Αλαφούζου

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό – Αναβλήθηκε το ραντεβού κορυφής του Αλαφούζου

Γιάννης Αλαφούζος – Παναθηναϊκός: Εξέλιξη που ενδέχεται να δείχνει πολλά για το γηπεδικό θέμα που απασχολεί τον Παναθηναϊκό είχαμε την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο έγινε γνωστό, πως η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Κώστα Μπακογιάννη δεν πραγματοποιήθηκε τελικά.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να συναντηθούν όμως εντός των επόμενων ημερών και να συζητήσουν σχετικά με το ζήτημα της Διπλή Ανάπλασης και της Λεωφόρου.

Σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει τις προηγούμενες ημέρες, σε αυτό το ραντεβού ο Δήμαρχος Αθηναίων θα αναλύσει στον Γιάννη Αλαφούζο όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη Διπλή Ανάπλαση.  Από την άλλη πλευρά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να αναφέρει στον Δήμαρχο Αθηναίων τις σκέψεις που έχει σχετικά με το plan b της Λεωφόρου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος με τη στήριξη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θέλει να εξασφαλίσει ότι όλα τα τμήματα του τριφυλλιού θα στεγαστούν στο Βοτανικό και μόνο σε αυτή περίπτωση θα συναίνεση στο να προχωρήσει. Αν λοιπόν δεν γίνει αυτό τότε ο Αλαφούζος θα ζητήσει ένα κονδύλι 20 εκατ. ευρώ από την περιφέρεια, ώστε να προχωρήσει η νέα Λεωφόρος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags