Facebook Pixel Αμπέλ Φερέιρα - ΠΑΟΚ: Τους... έσταξε ο Φερέιρα στην πρώτη προπόνηση - Τι έγινε με Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο
| 2020-07-30 22:46:00

Τους... έσταξε ο Φερέιρα στην πρώτη προπόνηση - Τι έγινε με Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο

Sportdog Team
Τους... έσταξε ο Φερέιρα στην πρώτη προπόνηση - Τι έγινε με Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο

Αμπέλ Φερέιρα - ΠΑΟΚ: Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2020-2021 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και ο Αμπέλ Φερέιρα ξεκίνησε με... φουλ γκάζια.

Από την προπόνηση, όπως αναμενόταν άλλωστε, απουσιάζαν οι Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο, οι οποίοι δεν έχουν συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο!

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η υποδοχή και οι χαιρετισμοί των ποδοσφαιριστών είχε χαρακτήρα επιστροφής από ρεπό. Μικρό το χρονικό διάστημα για να πεις ότι έκανες reset και ξεκινάς κάτι τελείως καινούριο. Ακόμα κι αν έτσι έχει η κατάσταση, όπως στην προκειμένη περίπτωση.

Η ατελείωτη σεζόν 2019-20 ανήκει στο παρελθόν και στη Νέα Μεσημβρία ο ΠΑΟΚ έκανε… ποδαρικό για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Με νέα πρόσωπα, άλλο αέρα και διάθεση για σκληρή δουλειά προκειμένου να παρουσιαστεί καλύτερος, πιο δυνατός.

Η πρώτη προπόνηση είχε χαρακτήρα προσαρμογής μετά τις διακοπές, αλλά ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του δεν έβαλαν εύκολα στους ποδοσφαιριστές με την προπόνηση να διαρκεί 90’ και να περιλαμβάνει τόσο ασκήσεις φυσικής κατάστασης, όσο και παιχνίδια με μπάλα.

Στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκαν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ρέι, Μελίσσας, Ταλιχμανίδης, Βαρέλα, Διαμαντής, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Μάτος, Γιαννούλης, Τσαούσης, Ροντρίγκο, Λημνιός, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Πέλκας, Χατζηστραβός, Ζαμπά, Τζόλης, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Στοχ, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Κούτσιας.

Οι Δημήτρης Πέλκας , Ίνγκι Ίνγκασον , Ντόουγκλας Αουγκούστο , Ζήσης Χατζηστραβός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας των τραυματισμών που… κουβαλάνε από την προηγούμενη σεζόν.

Οι Άντερσον Εσίτι , Χοσέ Κρέσπο είχαν εξασφαλίσει μια μέρα άδεια παραπάνω και θα επιστρέψουν στην προπόνηση της Παρασκευής (31.07) που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία.

πηγή: paokfc.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags