Facebook Pixel Νέο σοκ για την Σίτι: Το Spiegel αποκάλυψε νέα στοιχεία ενοχής της για την παραβίαση του FFP!
| 2020-08-01 00:35:00

Νέο σοκ για την Σίτι: Το Spiegel αποκάλυψε νέα στοιχεία ενοχής της για την παραβίαση του FFP!

Sportdog Team
Νέο σοκ για την Σίτι: Το Spiegel αποκάλυψε νέα στοιχεία ενοχής της για την παραβίαση του FFP!

Νέα στοιχεία που αποδεικνύουν την ενοχή της Μάντσεστερ Σίτι σχετικά με την παραβίαση του fair play, αποκάλυψε το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, που είχε κάνει γνωστό ότι είχε στην κατοχή τoυ επτά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που ελήφθησαν από τα Football Leaks. 

Μηνύματα για τα οποία η Μάντσεστερ Σίτι είχε καταλήξει κατηγορούμενη, αλλά δικαιώθηκε από το CAS. O Πορτογάλος χάκερ, Ρουί Πίντο, δημοσίευσε e mail στον ιστότοπο Football Leaks, αποδεικνύοντας παραβίαση των κανόνων του Financial Fair Play, κυρίως μέσω «διογκωμένων» χορηγιών. 

Τώρα το γερμανικό περιοδικό ισχυρίζεται ότι έχει νέα αποδεικτικά στοιχεία, μια σειρά μηνυμάτων που δείχνουν ότι όχι μόνο η Σίτι παραβιάζει τους κανόνες του Financial Fair Play, αλλά και ότι οι «πολίτες» ψεύδονταν επίσης στο CAS κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

«Τα ερωτήματα και τα ζητήματα που έθεσε το Der Spiegel φαίνεται να είναι μια κυνική απόπειρα δημόσιας ανάθεσης και υπονόμευσης μιας υπόθεσης που έχει κριθεί οριστικά, μετά από λεπτομερείς διαδικασίες και κατάλληλη δίκη, από το Διαιτητικό Δικαστήριο για τον Αθλητισμό», ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος.

«Η πολιτική της Μάντσεστερ Σίτι παραμένει ότι δεν σχολιάζει υλικό που θεωρείται ότι να έχει ληφθεί εγκληματικά από το City Football Group και το προσωπικό της Μάντσεστερ Σίτι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags