Facebook Pixel ΑΕΚ: Μπλέξιμο για ΑΕΚ! Άγρια "πλακώματα" παίκτη με τη διοίκηση - Αποφασίζει η FIFA - Τον... τελειώνει;
| 2020-07-31 21:34:00

Μπλέξιμο για ΑΕΚ! Άγρια "πλακώματα" παίκτη με τη διοίκηση - Αποφασίζει η FIFA - Τον... τελειώνει;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μπλέξιμο για ΑΕΚ! Άγρια "πλακώματα" παίκτη με τη διοίκηση - Αποφασίζει η FIFA - Τον... τελειώνει;

Η ΑΕΚ επέκτεινε τη συνεργασία με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έως το καλοκαίρι του 2021 και περιμένει την εξέλιξη της υπόθεσης του Όγκνιες Βράνιες. Ακόμα όμως και να κλείσει θετικά το θέμα του Βόσνιου αμυντικού, οι γνώστες του "κιτρινόμαυρου" ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι η Ένωση χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση στη θέση του στόπερ.

Εξάλλου πριν προκύψουν οι εξελίξεις γύρω από τον Βράνιες είχε ακουστεί ένα ακόμα όνομα για το κέντρο της άμυνας. Ο λόγος για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, ο οποίος αγωνίζεται από το 2017 στη Στεάουα Βουκουρεστίου. Φέτος έπαιξε σε 30 ματς και μοίρασε μία ασίστ.

"Είναι ένας ολοκληρωμένος αμυντικός. Δεν έχει την καλύτερη τεχνική, αλλά είναι καλός στο κράτημα της μπάλας. Είναι πολύ δυνατός, εμπιστεύεται τα πόδια του και είναι δύσκολο να τον περάσει κάποιος. Αδυναμία του είναι ίσως η αποφασιστικότητά του. Θεωρώ όμως, ότι στην Ελλάδα θα μπορούσε να δουλέψει καλύτερα πάνω σε αυτό. Είναι ένας σπουδαίος αμυντικός για το ρουμανικό πρωτάθλημα", σχολίασε πηγή του sportdog από τη Ρουμανία.

Όπως μας τόνισε ο σύνδεσμός μας, ο παίκτης δεν είχε προβλήματα συμπεριφοράς εκτός γηπέδου. Τόνισε όμως, την ύπαρξη "θέματος" με το συμβόλαιό του στην ομάδα του Βουκουρεστίου, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2021. Αυτός είναι και ο λόγος που η περίπτωσή του φαντάζει αρκετά δύσκολη για την ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι δημοσιεύματα από Ρουμανία και Σερβία πριν μερικές ημέρες έκαναν λόγο για σχεδόν δεδομένη συμφωνία.

Η στάση του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Τζίτζι Μπεκάλι, αναγκάζει την ΑΕΚ, η οποία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, προσέφερε στον Σέρβο συμβόλαιο 400.000 ευρώ, να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

"Η διαφωνία ανάμεσα στον Μπεκάλι και τον Πλάνιτς ξεκίνησε όταν ο πρώτος επέβαλε μειώσεις στα συμβόλαια λόγω κορωνοϊού. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Σέρβο, ο Μπεκάλι δεν διαπραγματεύτηκε μαζί του, αλλά του ανακοίνωσε τη μείωση του συμβολαίου του. Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του αρνήθηκε μετά να επιστρέψει στη Ρουμανία και να αγωνιστεί στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Στα μέσα Ιουνίου, ο Πλάνιτς αποφάσισε να τερματίσει το συμβόλαιό του με την πρόφαση ότι δεν είχε λάβει δύο μισθούς των 38.000 ευρώ. Ο Μπεκάλι πιστεύει ότι έχει το δίκιο με το μέρος του και απαιτεί 10 εκατομμύρια από τον Σέρβο ή από οποιαδήποτε ομάδα τον θέλει για να τον παραχωρήσει.

Ο Πλάνιτς αρχικά προσέφυγε στη FIFA κάνοντας προσφυγή σε βάρος της Στεάουα με τις παραπάνω κατηγορίες οι οποίες οδηγούν σε σοβαρή παραβίαση του συμβολαίου του. Αν η FIFA τον δικαιώσει, τότε θα μείνει ελεύθερος και θα μπορεί να υπογράψει όποια ομάδα θελήσει", ανέφερε δημοσίευμα της ιστοσελίδας telekomsport.ro.

Η ΑΕΚ βέβαια δεν πρόκειται να τηρήσει στάση αναμονής μέχρι να βγει η απόφαση της FIFA. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, λέει άλλωστε ο θυμόσοφος ελληνικό


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση-ΣΟΚ στην ΑΕΚ μετά τον Μπάρκα - Τεράστιο ρίσκο - Τραβάει τα μαλλιά του ο Καρέρα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags