Facebook Pixel Ατακάρες από ΠΑΟΚτσή: "Τρομερά προσόντα ο Πασχαλάκης αλλά... - Σωστός αρχηγός ο Βιεϊρίνια"
| 2020-08-01 00:05:00

Ατακάρες από ΠΑΟΚτσή: "Τρομερά προσόντα ο Πασχαλάκης αλλά... - Σωστός αρχηγός ο Βιεϊρίνια"

Sportdog Team
Ατακάρες από ΠΑΟΚτσή: "Τρομερά προσόντα ο Πασχαλάκης αλλά... - Σωστός αρχηγός ο Βιεϊρίνια"

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Μλάντεν Φούρτουλα, μιλώντας στο Metropolis 95,5 αναφέρθηκε στους τερματοφύλακες του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά και στο θέμα με την πιθανή αποχώρηση του Βιεϊρίνια

«Από τερματοφύλακες πάμε καλά. Μπορούμε να πουλήσουμε και να κρατήσουμε. Ο Πασχαλάκης είναι το νούμερο ένα και στα τελευταία παιχνίδια πήγε πολύ καλά. Αν δεν βρει κάτι το ιδιαίτερο ο ΠΑΟΚ, μπορεί να μείνει με αυτούς. Θα πρέπει να καθιερωθούν οι τερματοφύλακες στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι καλό να παίρνεις κάθε χρόνο τερματοφύλακα ή παίκτη», είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Ο Ζίβκοβιτς δεν άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε. Του κόστισε η κακή εμφάνιση στο Βικελίδης. Θα έλεγα μπορεί ο Ρέι ως δεύτερος. Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει πολλά χρήματα και θα πρέπει να σταματήσει να δίνει τόσα χρήματα για παίκτες. Κάποια στιγμή θα α πρέπει να κοιτάξουμε και τα δικά μας παιδιά. Ο Μελίσσας είναι πολύ καλός και το έδειξε στον Βόλο. Ο Ταχλιμανίδης θα πρέπει να δοθεί κάπου ώστε να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει έτοιμος για να υπερασπιστεί τα δοκάρια της πρώτης ομάδας. Ο Πασχαλάκης έχει τρομερά σωματικά προσόντα, αλλά θα πρέπει να σταματήσει να κάνει το εύκολο, δύσκολο. Πάντως, το κακό στον ΠΑΟΚ είναι ότι αγωνίζονται πολλοί ξένοι και υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης».

Για το αν παραμείνει ο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ:

«Αυτά τα παιδιά είναι τυχερά που έπαιξαν αυτή την εποχή ποδόσφαιρο. Βρήκαν έναν άνθρωπο στον ΠΑΟΚ που αγαπάει την ομάδα και τους προσφέρει τα πάντα. Ο Βιεϊρίνια είναι σωστός αρχηγός και φάνηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που δεν τελείωσε ποτέ στην Τούμπα πριν δυο χρόνια. Εκείνο το παιχνίδι δεν μπορεί να το ξεχάσει κανένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Η συμπεριφορά του Αντρέ ήταν άψογη σε σχέση με τον Μίχελ, που δεν μπόρεσε να σταματήσει την μπούκα του Σαββίδη. Όταν ένας παράγοντας αποφασίζει ότι θα ρίξει το μπάτζετ, τότε όλοι πρέπει να το δέχονται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags