Facebook Pixel Sportdog.gr | Το σήκωσε με ανατροπή και... Ομπαμεγιάνγκ η Άρσεναλ - Έγραψε ιστορία ο Παπασταθόπουλος! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-01 21:41:00

Το σήκωσε με ανατροπή και... Ομπαμεγιάνγκ η Άρσεναλ - Έγραψε ιστορία ο Παπασταθόπουλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το σήκωσε με ανατροπή και... Ομπαμεγιάνγκ η Άρσεναλ - Έγραψε ιστορία ο Παπασταθόπουλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Πιέρ Ομπαμεγιάνγκ να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση και να πετυχαίνει δύο γκολ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, η Άρσεναλ επικράτησε 2-1 με ανατροπή της Τσέλσι και σήκωσε το τρόπαιο!

Η Αρσεναλ με την κατάκτηση του κυπέλλου εξασφάλισε μια θέση στους ομίλους του Europa League της ερχόμενης περιόδου, ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που πέρασε ως αλλαγή στο 88', έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης που κατακτά τον θεσμό!

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του λονδρέζικου ντέρμπι στο Γουέμπλει, οι «μπλε» άνοιξαν το σκορ στο 5' με τον Πούλισικ, ξεκινώντας ονειρικά τον τελικό. Στο 28' ο Ομπαμεγιάνγκ ισοφάρισε από την άσπρη βούλα και ο ίδιος στο 68' διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Η Τσέλσι ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κόβασιτς στο 73'. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελικός έφερε την επίσημη ονομασία Heads Up FA Cup Final, καθώς ήταν αφιερωμένος στην εκστρατεία Heads Up, η οποία προωθεί την ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία. 

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags