Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βόμβες: "Τι έγινε με Βιεϊρίνια - Τέλος ο Μαουρίσιο - Ποιοι άλλοι φεύγουν - Οριστικό για Φερέιρα"
| 2020-08-01 22:03:00

Βόμβες: "Τι έγινε με Βιεϊρίνια - Τέλος ο Μαουρίσιο - Ποιοι άλλοι φεύγουν - Οριστικό για Φερέιρα"

του Γιώργου Κτενά
Βόμβες: "Τι έγινε με Βιεϊρίνια - Τέλος ο Μαουρίσιο - Ποιοι άλλοι φεύγουν - Οριστικό για Φερέιρα"

ΠΑΟΚ: Όλη την επικαιρότητα γύρω από τον ΠΑΟΚ σχολίασε στο sportdog ο Αντώνης Τσακαλέας, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι το ρεπορτάζ του Δικέφαλου. 

Τι θα συμβεί με τον Βιεϊρίνια; Θα παραμείνει στους Θεσσαλονικείς ο Μαουρίσιο; Ποια θέματα θα απασχολήσουν τον Σαββίδη όταν έρθει στην Ελλάδα; Αυτές και άλλες απαντήσεις στο sportdog! 


"Κλίμα αμφιβολίας ανάμεσα σε Βιεϊρίνια-ΠΑΟΚ - Πλάνο χωρίς τον Μαουρίσιο"
 

"Το θέμα του Βιεϊρίνια είναι ένα σίριαλ που θα τελειώσει θετικά ή αρνητικά με την έλευση του Σαββίδη. Τα όποια αγκάθια δημιουργήθηκαν και φτάσαμε να αναρωτιόμαστε για το αν θα ανανεώσει η σημαία τής ομάδας την εποχή των τίτλων, είναι του τελευταίου διμήνου. Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει κάποιες κινήσεις από τη μία πλευρά που δεν άρεσαν στην άλλη και το αντίθετο. Μικρές κινήσεις που δημιούργησαν κλίμα αμφιβολίας. Οι πληροφορίες όσον αφορά την ομάδα του Λουτσέσκου είναι ότι δεν άδειασε τόσος χώρος στο μπάτζετ για να κάνουν τέτοια κίνηση. Δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα αλλά κρατάνε ισορροπίες. Ο Βιεϊρίνια ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και το έκανε. Αν θα φύγει για 1-2 χρόνια συμβόλαιο δεν το βάζω ως προτεραιότητα. Θεωρώ ότι η όποια παρεξήγηση μπορεί να λυθεί. Μισό βήμα πίσω η μια πλευρά και μισό η άλλη", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Α. Τσακαλέας. 

Για τον Μαουρίσιο τι έχουμε να πούμε; 

"Στο θέμα του Μαουρίτσιο ο ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρος εδώ και 4 μήνες. Αυτά σου δίνω, αν τα θέλεις καλώς. Ο ΠΑΟΚ τον ξέρει τον Μαουρίσιο, ο Βραζιλιάνος είναι πιθανό να ψάξει μέχρι τελευταία στιγμή για μια πρόταση όπως τη θέλει. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χρόνο, πιέζεται να γεμίσει τη μεσαία γραμμή. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάει στον Μαουρίσιο με ο,τι είχε σκοπό να πάει και το θέμα είναι τι θα κάνει εκείνος. Αλλά δεν τον βλέπω άμεσα να αποφασίζει, γι' αυτό και ο ΠΑΟΚ κινείται στο πλάνο του χωρίς Μαουρίσιο".
 

"Έκλεισε το θέμα προπονητή - Ψάχνεται ο Πασχαλάκης"

Η έλευση του Σαββίδη στην Ελλάδα ποιες εξελίξεις θα φέρει στην ομάδα;

"Πρέπει να κλείσει το θέμα του Βιεϊρίνια, δεν είναι καλό να σέρνεται. Ο ΠΑΟΚ πήρε λιγότερα από όσα μπορούσε από τον Βιεϊρίνια φέτος και ο Πορτογάλος έδωσε λιγότερα στην ομάδα. Λόγω τραυματισμού κ.λπ. Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ έχει μάθει να ζει χωρίς τον Βιεϊρίνια αλλά δεν παύει να είναι κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Είναι σημαία, μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στον ΠΑΟΚ, έκανε μεταγραφή που βοήθησε οικονομικά τον ΠΑΟΚ. Όταν είχα φτάσει το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για να παίξει και όχι για ένσημα. Το θέμα της νέας Τούμπας έχει δρομολογηθεί από τη στιγμή που είναι σε δημόσια διαβούλευση από την κυβέρνηση. Το θέμα προπονητή έχει κλείσει, είναι ο Φερέιρα. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πέρσι προετοιμασία χωρίς προπονητή, δεν έχει λογική να το κάνει και φέτος. Το θέμα δεν είναι το αν θα χωρίσεις, αλλά πώς θα το κάνεις. Και να το ήθελαν θα έπρεπε να το είχαν κάνει από την επόμενη μέρα της λήξης του πρωταθλήματος και όχι αργότερα. Δεν εξετάζω αν καλώς ή κακώς μένει, αλλά ότι υπήρχε στιγμή που έπρεπε να παρθεί απόφαση αν ήθελαν να τον διώξουν". 

Τέλος, πες μου τι περιμένεις να κάνει ο ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι;

"Από τη στιγμή που έχει βγει από το κάδρο ο Μίσιτς και ο Αουγκούστο γιατί είναι τραυματίες, βγαίνει και ο Μαουρίσιο, άρα στα χαφ θα πρέπει να κάνει γρήγορα τις κινήσεις. Υπάρχει τελευταία μια φημολογία για το θέμα του τερματοφύλακα, δηλαδή ότι κάτι κινείται από την πλευρά του Πασχαλάκη για να φύγει. Τέλος, ο ΠΑΟΚ έχει ένα θέμα με τρεις παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους του χρόνου. Αναφέρομαι στους Άκπομ, Πέλκα και Λημνιό και πρέπει να το δουν. Στον Άκπομ φαίνεται ότι έχει κάνει δουλειά ο μάνατζέρ του για να βρει ομάδα. Αλλά το ρόστερ του ΠΑΟΚ δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές στο πρώτο ματς, στις 25/26 Αυγούστου, γιατί δεν τον παίρνει να έχει και μεγάλες αλλαγές". 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στην Τούμπα με την πρώτη απόφαση Ρέμπε - Στα... κάγκελα οι παίκτες - Τρελό αυτό που θα κάνει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags